torsdag, augusti 31, 2006

Tragikomiskt

Nu är jag helt slut! Fysiskt och psykiskt utpumpad. Dagen har varit som ett intensivt gympapass, både mentalt och fysiskt.

Först jobb ute hos nya kunder, sedan lunch med en finansiär jag fixat till en annan kund för att därefter ila iväg till min terapeut och avrapportera min mentala status. Sedan bilfärd söderut för att packa ihop pappas lägenhet inför flyttlasset som kommer imorgon.

Jag har kastat i 180, rensat och röjt så det stått härliga till. Tror nog att pappa behövde det. För varför har han annars 52 örngott? Och fick han bestämma så hade alla kastruller kastats, medan väggalmenackor sedan 90 talet fått följa med.

Men jag känner mig nöjd. Som människa. Känner att jag faktiskt är en bra person. Inte bara jobbmässigt, utan även som mamma, partner, vän och medmänniska.

Och med det säger jag godnatt! Här ska sovas i 180, jag vet inte om jag ens orkar med systrarna sisters inatt....

Allmän blogginfo: Det blir förmodligen en ofrivillig time out då jag inte kommer ha tillgång till dator på ett tag. Hoppas ni kommer sakna mig *s*

4 kommentarer:

MB sa...

Men det är väl klart att du är bra! På alla de saker du räknade upp.....det är ju därför vi/jag gillar dig.....o jag du kommer att vara saknad :-)

Anonym sa...

Batbut är bäst!
Jag älskar Batbut!
*godnattkram*

Anonym sa...

IIII,,,gud skall vi inte få läsa dina härliga inlägg men det gåår ju inte då!
Filifjonkan går o lägger sig o drar nåt gammalt över sig tills du flyttat färdigt med din far, Så gulligt av dig att jobba så med honom men det behövs har också haft en gammal far men inte numera han är bland "sarons liljor" kan man kanske försöka tänka sig i alla fall hmm ha det så bra du kan nu

Cornelia sa...

Klart vi kommer att sakna dej...du är ju bäst!