tisdag, augusti 29, 2006

Mission impossible!

Jag är totalt slut. Helt färdig. Uppdrag regnkläder tog jag itu med idag. Och trots att hösten bara ligger i startgroparna var det i princip tomt i affärerna. Till råga på allt är det bara regnkappa som gäller. Inga fjösiga regnställ här inte. Nej tack, rosa till lilltrollet och blått till det stora. Helst med blommor på. Nemas problemas, trollmor fixar. Not! Inte en jäkla regnkappa i hela stora staden.

Är det möjligen någon som bunkrar regnkappor och tänker sälja till ockerpris? Jag är en klar spekulant! You just call me. Just nu är jag så desperat att jag kan tänka mig att betala många dollares för dem.

Sista utvägen är att skaffa gigantiska kondomer i blått och rosa, klippa hål för ögon och mun. Voila! Smidigt, följsamt och tar ingen plats i väskan. Och vilket jäkla glid de lär få i rutchbanan. Vad tror ni om den idén?

7 kommentarer:

PGW sa...

Jag tror det finns blå sopsäckar, eminenta att klippa hål i. Inhandlas på rulle så du har regnrockar för hela säsongen. Rosa kan bli värre men om trollet inte är så stort så har jag någonstans sett rosa hundbajspåsar med parfym, även de på rulle. Kan det vara nåt?

Batbut sa...

Bra tips, men frågan är om det fungar? Mellantrollet är 125 cm öh och lilltrollet 115... kan bli lite tufft! Du som kan sy - frivillig???? Så målar jag åt Dig

Humlan sa...

Jaha, läste just om den svarta ekonomin... byta tjänster... mhmm... ;D

Hörde att alla regnprylar har tagit slut i stan efter alla åskskurar, nya sändningar är på väg men det är visst slut hos leverantörerna /storlagren... så stilla dig Trollmor, det blir nog regnkappor till småtrollen så småningom!

PGW sa...

Vi kanske kan tvinna ihop nån kollektiv regnrock? En regnrock. tre kapuschonger? Så får du med dig trollen på ett enkelt och smidigt sätt? Ni kommer se ut som ett litet storsjöodjur som kommer vandrande :-)

Bambi sa...

Låt det bli en förvarning om vinterkläder...Jäklar, det gäller att man är snabb annars är de också slut...

Här har vi vissa delar av regnkläderna, de andra är ?? borta?? Nyinköpta i maj- borta nu..
*matt*

Batbut sa...

Humlan, vi får hoppas det. Annars får de ta upp avsaknaden av regnkappor med terapeuten när de blir stora.
PGW, men ett otroligt sött sådant *s*
Bambi,jag vet! Jag har outsourcat det på maken.... kan bli spännande!
Sandra, I know. Jag fattar inte varför det måste vara så... idioti

Maria sa...

Köpte en rätt söt Hello Kitty-regnkappa på HM till mitt lilltroll. Hon fick en röd, men de fanns (för en vecka sen iaf) också i rosa. Kanske nåt?
Men att hitta en snygg regnkappa till en vuxen verkar vara totalt kört om man inte bor i Helsinki och kan slinka in på Marimekko eller Nanso när man vill...