tisdag, november 14, 2006

Perfect match!

Nu har jag testat mig. Igen. Den engelska lilla Myran har hittat en liten rolig test. Vilken tur att det blev en bra match, för då kan jag ju fortsätta vara gift med trollfar......*s*. Ska bara övertyga honom om att han behöver min dominanta sida.... och så kanske jag ska bli lite mer aktiv (nej, jag lovar - skojade bara!)

Trollmor: Karaktärstal Sex, de med karaktärstal sex brukar blomma ut sent i livet. I ungdomen kan dessa personer vara försiktiga och rädda för att binda sig.
Trollfar: Karaktärstal Fyra, en person med karaktärstal fyra söker ofta en dominerande och aktiv partner. Tyvärr brukar fyror vara dåliga på att hitta en partner som passar bra.

Kompatibilitetsanalys för Person 1 och Person 2:
Det här är en utmärkt kombination. Vanligtvis brukar ett förhållande där två litet blyga personer ingår bli tråkiga och händelsefattiga. I det här fallet är det snarare tvärtom. De lika personligheterna har en mycket stärkande effekt och strävar åt att båda parterna försöker överglänsa varandra i att hitta på roliga och intressanta aktiviteter. Utåt sett kan förhållandet verka litet stelt men på insidan är det en av de bästa kombinationerna med glödande passion. Allra bäst fungerar förhållandet om det inte uppstår för tidigt* i livet, och om de båda har haft ett förhållande** tidigare. Samstämmighet: 95%


* vi var båda en bit över 30
** inte bara ett... och inte bara med varandra...

Höll på glömma.... stickrapporten idag är enbart 1 halsduk och 1/2 par lovvikavantar.... Imorgon ska jag köpa mer garn. Jag kanske ska bli grossist istället??????

6 kommentarer:

Vi på Kantarellen sa...

Måste testa!

Vi på Kantarellen sa...

Ha.... vi blev två ettor!

Denna kombination är varken bra eller dålig. Identiska tal tyder ofta på god samstämmighet och kan innebära tristess i ett förhållande. Men eftersom ettor är så rörliga och föränderliga kan problemet snarare bli det motsatta. Två ettor i ett förhållande bör satsa på att öka stabiliteten men fortfarande ge varandra tillräckligt med eget rörelseutrymme.

Samstämmighet: 50%

Vi är nog fan för lika.... tydligen. :-)

... sa...

Hörru...tänk på alla andra som vill sticka lite då? Blir det något garn över till dem? Hur mucho kosto en halsduko frexten?

Batbut sa...

Men går tydligen bra ändå Mamse *S*
Kimmi, asch då. Först till kvarn gäller.... Mucho mucho för garnet är tyvärr attans dyrt...*S* Jag mailar Dig!

Anonym sa...

Det var lite roligt. Eller hur! ;)

Batbut sa...

Yes mam! Det var den. Fick Du filmen jag mailade Dig?