onsdag, april 18, 2007

Hang ups

Jag är en fördomsfull kvinna. Full med hang ups, som jag vårdar väl. De har följt mig länge och blivit en del av mitt liv. Precis som pms, celluliter och andra upplyftande saker. Förutom cyklister så har jag en viss hang up på reklamare. Inte så att jag kategoriskt ratar dem överlag, men lite försynt sådär tycker jag att en viss kategori av dem skulle behöva tagga ned lite. Bli lite ödmjuka och inte se sig själva som Guds gåva till mänskligheten. Och en del andra skulle kanske behöva byta bransch....

Såg häromdagen en annons för en möbelaffär. Där kunde man köpa "vårsoffan" (är det någon som byter soffa på hösten?) till ett otroligt bra pris! Man kunde spara hela 140%! Kan någon snälla förklara hur det går till? Får man betalt när man köper soffan då? För isf kan även jag tänka mig att byta soffa på våren!

13 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart! =D
Jag byter min soffa mot deras, sedan kan vi fortsätta byta möbler så slutar det med att jag har råd att ta en lååång skön semester på någon lyxort!

/Humlan, som flög förbi utan att ha blogger med sig

deeped sa...

*moahahahahahahahaha*

deeped sa...

Problemet med annonsen du nämner är antingen att någon AD räknat fel och man har glömt såna saker som korrekturvändor etc...
eller det troligaste är att det är företaget själva som gjort det hela utan någon som helst kunskap om marknadsföring (kolla om det finns någon tryckort i högra övre hörnet).

Problemet är väl att många går på det där :)

... sa...

Hur gick den nu...allting går att sälja med mördande reklam...tra-la-la....

mossfolk sa...

Vilken himla bra affär! Köper gärna den där soffan på direkten. Hoppas att den var dyr så att jag kan hitta på något riktigt kul för de där övriga 40 procenten :)

PGW sa...

Ja reklamfolk är ett eget släkte ...

Men passa på att byta ut soffan för sjutton, det där var ju en bra deal ;-)

deeped sa...

"ingen tycker om mig, ingen vill ha mig - bara för att jag gör reklam" :)

deeped sa...

Jag skulle i varje fall gå dit och påpeka detta - om de glömt att skriva en disclaimer om "tryckfel mmm" så har man egentligen laglig rätt att köpa till det pris som annonsen säger.

Tankevågor sa...

Nej, jag byter bara soffa till sommaren. Skulle aldrig drömma om att hålla på att byta flera gånger än så!

;-)

Batbut sa...

Humlan, ska vi ut och köpa soffa? Du kan också haka med Mossfolk, Londongirl får väl vänta till sommaren!
PGW, visst är de liiiite mysko? *s*
Kimmi, man måste nog sjunga bättre än så *s*
Deep/Ed, det var en tidningsannons... i DN tror jag. Måste nästan rota fram den igen. Vi kanske ska slå oss ihop om denna med så har vi råd med flera rullatorer...

Ankan sa...

Helt lysande deal! Rota fram annonsen, jag hänger med. Jag behöver pengar.

PGW sa...

jag behöver både pengar och ny soffa, hitta annonsen!!

Batbut sa...

Ankan, jag ska leta!
PGW, Ditt ord är min lag... ska genast ned i tidningsinsamlingen och rota...