söndag, januari 27, 2008

Bloody Sunday

Det är inte helt nyttigt för en liten Trollmor att tillbringa en hel solig helg inomhus, vårdandes två stycken små troll med hög feber. Missförstå mig rätt, det är självklart att jag ska ta hand om de telingarna och jag lider med dem. Missar både kalas och andra roliga aktiviteter, skrällande hosta och feber satte effektivt stopp för det.

Och jag är en bra vårdare, lägger en sval hand på pannan. Läser böcker när så önskas och har en famn att krypa upp i.

Det som är problemet är att jag har svårt att ta det lugnt. Att bara vara. Det är något som ligger och gror inom mig. Den gångna nattens dröm var ett klart bevis på det eller vad ger ni mig för den här;


Per Moberg är auktionsförrättare och säljer min systers hus. Han är så effektiv att han även auktionerar ut grönkålen, morötterna och alla andra grönsaker min syster i drömmen har odlat. Trots att huset ligger långt ute till havs på en karg ö. Sedan händer en hel massa konstiga saker, men avslutningen är lite scary. Då sitter jag i en trappa och på en avsats ovanför mig sitter nämnde herr Moberg tillsammans med Angelina Jolie och ytterligare en karl som jag inte kommer ihåg. De diskuterar olika sätt att ta kål på mig. Exakt varför vet jag inte, men jag kommer ihåg att jag ber dem att göra det snabbt så att jag slipper lida. Jag kan dock inte avslöja slutet för jag vaknade innan. Hoppas den inte fortsätter ikväll....

Och vart vill jag komma med det här då? Inken tinken aning. Ville bara tala om att det bor ett litet utbrott i mig, jag har försökt sätta igång Trollfar men han är oemottaglig.

Så om någon känner för att säga något dumt, pls be my guest. Då kan jag få utlopp för min inneboende ilska med några rappa ord kanske. Annars får jag väl bita ihop och hoppas på att imorgon blir en annan dag.

3 kommentarer:

Humlan sa...

Ska jag slå en signal? ;o)

Farsan_Baloo sa...

Hejsan

Här kommer en liten hälsning från Solidaritetsbloggen som den här månaden tänker lite extra på utvecklingsstörda barn, unga och vuxna. Kolla in http://delameddig.blogspot.com för mer info.

mvh / Marcus

Batbut sa...

Humlan, var nog tur Du inte gjorde det *s*
Farsan, mission accomplished!