onsdag, januari 30, 2008

I'm a pain!

Jag är världssämst på att vara sjuk. Okej om jag blir hejdundrande febersjuk, då kan jag klara av att krypa ned i sängen och ligga still. Utan ågren.

Men som nu, en saftig förkylning och total orkeslös. Huvudvärk och ont i kroppen, fast ingen feber. Inser att jag för egen skull och av hänsyn till min medmänniskor ska hålla mig hemma. Så det gör jag. Men jag ligger fasiken en halv meter ovanför sängen, huvudet snurrar av det jag borde ha gjort. Jag försöker uppbåda lite extra energi för att iaf klara av det jobb jag kan göra hemifrån, men icke sa Nicke. Det går inte och jag återgår till att slötitta på dassiga såpor, läsa halvtaffliga böcker och slumra.

Det finns en hel del fördelar med att vara egen företagare, ingen blir sur om jag inte går till jobbet. Ingen jag behöver stå till svars för. Men det finns även några nackdelar, såsom att ersättning från försäkringskassan är inte många ören i jämförelse med om jag jobbar. Och så den i mitt tycke största nackdelen, jobbet försvinner inte utan det är bara tiden till att utföra det som minskar. Vilket i slutändan resulterar i den stress som jag inte tycker om. Och det gör ju inte direkt att jag kryar på mig fortare. Pucko är vad jag är!

Nu går jag och lägger mig igen. Gonatt!

5 kommentarer:

Mildamakter sa...

Mmm, pucko är just jämt vad du är...*flinar*.
Man ska ju vara rädd om sig, vet hon väl?!

Humlan sa...

Stackars lilla Trollmor!
Ta nu och drick mycket, vila mycket och tänk avslappnade tankar... ;-)
Jag vet att det är tråkigt att vara sjuk och inte orka göra det man vill!
Krya på dig!

gammelmamman sa...

Pucko var ordet, sa Bull.
Skämt åsido - krya på dig nu och kom på benen.

londongirl sa...

Visst är det irriterande att vara sjuk! Jag är själv skitdålig på det där. Har så svårt att ligga still och kapitulera inför snörvel och feber.

Var rädd om dig!

Batbut sa...

Milda Makter, det är i sådana här lägen Du ska protestera!!!
BIggis, ska Du säga?!?!?
L-girl & Humlan, ni förstår iaf. Tack för det :-)