tisdag, januari 29, 2008

Scary

Man säger ju att drömmar är ens undermedvetna som talar till en. Jag drömmer en hel del. Väldigt mysko drömmar. Inatt var det förmodligen något slags rekord. I "myskohet" eller vad sägs om följande:

Brolle Jr var hemma hos mig och bakade chokladmuffins. För att få chokladbitarna lagom stora så tog han en bit i munnen, tuggade exakt 3 gånger och spottade sedan ut dem i smeten.

Någon som känner för att tyda den drömmen, please be my guest!

Nu går jag till sängs för att försöka kurera min förkylning. Go'natt!


ps: muffinsen blev väldigt goda, han är duktig på att baka den där Brolle

4 kommentarer:

Anonym sa...

uuuäää, va äckligt......nån som spottar i smeten..."Morskan"

Avataria sa...

Antagligen tycker du att Brolle JR är snuskigt sexig, och att han gjorde det tre gånger var för att tre är ett magiskt tal, och om det var tre gånger så skulle det kunna bli sanning. Eller nåt...;)

Gammelmamman sa...

Varsågod, här kommer en drömtydning från Fröken Gammelmamma:

Att Brolle Jr figurerar i din dröm är inte konstigt. Du har hela ditt liv drömt om att gifta dig med Elvis, men tyckt att han är lite för gammal (och aningen för död). Och vips så kommer Brolle, en reinkarnation av The King.
Valet att baka chokladmuffins är självklart. Muff... Behöver jag säga mer... Att det sedan var choklad, var mer en slump. Det var det som fanns i skafferiet. Tre gånger är, precis som Avataria skriver; ett magiskt tal. Tre gånger de närmaste kommer du nu att drömma om Brolle Jr. Och vad det där spottandet i själva verket står för... Ja, det kan ju vem som helst räkna ut...

Ledsen. Jag gick verkligen loss här och gick lite längre under bältet än vanligt. Det är en sån kväll, bara... Hihihi! Det står dig fritt att radera mitt inlägg. ;-)

Batbut sa...

Morskan, eller hur!
Avataria, han kunde vara min son!!!
Biggis, såpa! Mycket!