lördag, januari 26, 2008

Ont, det gör ont....

Efter att ha fått pisk av tandhygienisten ungefär tremiljonersjuhundra tolv gånger så har jag äntligen kammat till mig. Numera så både flossar, skrapar, borstar och sköljer jag. Inte för att jag vet om jag doftar som en vårbris i Antarktis efter den här behandlingen, men det känns rent.

För att underlätta för mig själv så har jag införskaffat diverse attiraljer såsom en skrapa, en hot röd sådan. Man kan kalla det för skrapornas Ferarri. Iaf gör jag det. Får mig att känna mig lite hot. Om nu just detta moment i munhygienen någonsin kan bli hot....

Sedan har käre Trollfar förärat mig en så däringa hållare med inbyggd flossfunktion, som gör hela den proceduren otroligt mindre kladdig och omständig. En inte helt sexig present, men otroligt kärleksfull sådan.

Båda två fungerar suveränt. Men tro mig, ni vill inte förväxla dem!
Det gör ont.
Så in i helvete!

2 kommentarer:

Atahari sa...

Men får du inte kväljningar av skrapan? Hur lyckas man låta bli det?

Jag har en skrapa i min tandborstmugg som står tråkigt oanvänd efter tre veckors tappra dagliga försök som alltid slutade i kväljningar. Och med en försvagad magmun kan kväljningar lätt leda vidare. Inte vad man vill när man sköter munhygienen.

Så om du har nåt tips tar jag gärna emot?

Sen gillar jag Trollfars kärleksfulla present - ibland är såna, små, personliga gåvor så mycket mer betydelsefulla än vad de ser ut för. :)

Batbut sa...

Man vänjer sig, känslan av total fräschet uppväger den där sekunden av "blurk" känsla. Jag brukar gurla munnen precis innan, och dricka en rejäl klunk vatten så går det lättare