fredag, januari 04, 2008

På hal is

Tänk er följande scenario; du är en ung kille som spelar hockey med polarna. Du är supervass på grillor, men lyckas aldrig få kläm på det här med pucken. Å andra sidan så är det själva åkningen som är det stora nöjet. Ingen ko på isen, Du sadlar om och börjar med konståkning.

Tränar som ett gnu, är duktig och lovande. Väldigt länge. Men det blir aldrig så mycket mer än så. Och det är absolut inget fel i det. Absolut inte.

Istället kliver Du vidare i livet, börjar åka för Disney on Ice och tjänar en slant på Din stora talang. Också det helt okej, även om det kanske känns lite mysko att åka runt i bastkjol, som Musse Pigg eller Stitch. Men även det är okej, för det är ett jobb. Och det roar. Och det kanske även är roligt.

Men att åka runt som en fisk?!?! Där borde väl gränsen gå eller???? Hallå, Nemo på grillor?!?! Nej, det går inte. Absolut inte.

3 kommentarer:

Mette sa...

Hm ... detta känner jag igen. Är det inte nå´n du känner? Hm.... nåväl eftersom min hjärna dessa dagar är som ett tuggummi önskar jag dig enkom en mycket god fortsättning uti Herrans år 2008.

Batbut sa...

Mette my dear, jag känner många mysko individer men INGEN som åker runt på grillor och spelar fisk *s*

Humlan sa...

Så,,, där går gränsen för fru Batbut! =D