söndag, oktober 23, 2005

I will survive!

Once I was affraid, I was terrified....

Men jag gjorde det. Jag överlevde!

Tjugofem, jag säger 25, 5 åringar på maskerad. Det var prinsessor, häxor, riddare, stålmän och spindelmän överallt! Utrustade med visselpipor (tack käre stortroll för den strålande ideén!).

Men det gick! En liten kontrovers mellan spindelmannen och cowboyen, men då gick fladdermusen modigt in och jämkade. Lugnet lade sig snabbt efter hot om pussar från Mamma Troll.

Staffetter i mängd, med både guld-, silver- och bronsmedaljörer. Ingen doping eller blodspillan. Stortrollet enväldig domare, och han är ju faktiskt större än alla andra grabbsen i sammanhanget.

Disco så mamma troll får uppsöka naprapat för att skaka kotorna rätt. Det är inte lätt att headabanga till Nicke & Nilla, men det går!

Slutligen skattjakt där alla hittade sin skatt, och så vandrade 25 st småttingar hem nöjda och glada!

Och fladdermusen ska nu upp i soffan, ta sig en drink och rädda alla laxar (för oinitierade är det detsamma som relaxa, efter Just Ds sång som jag råkade missuppfatta)


PS: Sandra avslöjade mig. Silvertejpen var med och den användes flitigt. Alla fångar surrades med silvertejp vid närmsta pelare och torterades med kittling & pussar i avsevärd mängd

6 kommentarer:

Mamselamsen sa...

Ta två drinkar, det har du/Ni gjort Er värda av.

Humlan sa...

Rädda alla laxar, resten av kvällen!

B*i*g*g*i*s sa...

nSnacka om att du kommer att sova gott inatt!

Lyckliga Grodan sa...

laxa på.. jag är riktigt avundsjuk.. tio- och tolvåringar har inte alls lika roliga kalas.. förlåt partyn..

The Pale Green Woman sa...

TJUGOFEM FEMÅRINGAR? Det är överkurs på hög nivå! Kan ingen anställa dig som företagsledare för nåt företag med några hundra anställda, jag är övertygad om att du är synnerligen lämpad för det!

Lena sa...

Imponerande och beundransvärt Batbut! Du hade tilltro till dig, barnen och mannen vilket naturligtvis avspeglade sig i att allt gick så väl. Härligt och vilket minne de kommer att bära med sig fram över i livet de små telningarna