måndag, oktober 17, 2005

Silvertejp!

Nu behövs det i stora mängder, för lite trött fladdermus är sliten. Och trött. Inte kan det väl vara barnkalaset som tog knäcken på mig? Nu var det bara släkten, "värsta" kommer i helgen. 20 stycken (vad tänker jag med?) vilda 5 åringar ska partaja! Maskerad anbefallt, men de lär inte få njuta av några hemlagade bullar inte.

Rulla fram silvertejpen så jag kan staga upp min lealösa kropp. Fingrarna är sönderskurna, för jag har massproducerat glasfat idag. 6 stycken! Rena löpande bandprincipen.

REKLAM: 1 alster ligger snart ute på Hemkört!

Funderar lite på mitt andra lilla (stora) projekt, hur fasiken kan man ge sig på att skriva en bok på bloggen? Är man en sucker för uppmärksamhet då? Och inte nöjer jag mig med en. Nej då, när jag äntligen gjort klart den ena så börjar jag på en till.

Inte nog med det, då gör jag en D E C K A R E! Massa j*a detaljer att hålla reda på.

Fasiken, kan jag inte söka för denna åkomma?

Förresten var stortrollet förgrymmad på mig imorse. Tittade med svarta ögon, och fräste på tilltal. Undrade lite försynt vad som hänt. Då släpper han bomben!

Han hade upptäckt min otrohet! Med en av mina kunder! Voine, voine vad göra nu?

En seriös diskussion tog vid. Efter mycket om och men så insåg han att drömmar inte behöver vara sanndrömmar. Och i detta fall var det garanterat inte! Skulle hellre hugga av min högra hand.

Nu så... horisontalläge anbefallt. Imorgon ska det firas 5 år på riktigt! Gäller bara att ta sig upp före lilltrollet (hon går upp 5.30!)

PS: tror nog att Batbutstory får en liten paus ikväll... Hoppas jag blir förlåten *s*

8 kommentarer:

Lyckliga Grodan sa...

jag gillar dina åkommor, och silvertejp är ju vetenskap vid det här laget.. på med någralager.. glöm inte ögonlocken ( de måste kunna röra sig lite) gäller för läpparna med..
sleep tight.. don't let the bedbugs bite..
verifikation: zzzvnxh.. är det inte nåt för dig just nu kanske..

Humlan sa...

Inte vet jag hur du tänker, men du lär inte hinna ha tråkigt...*S*
Ta du hand om alla troll. Ge var och en den uppmärksamhet som de behöver (stortrollet kanske känner sig försummad?) och fira den välorganiserade 5-åringen ordentligt!
Jag förlåter dig (har ju inte skrivit något själv på flera dagar) och tar en av mina halvlästa böcker här hemma som kvällslektyr istället.

Lena sa...

Absolut!Var rädd om dig tjejen!Njut av femåringen och den glädje som kan skänka dig under morgondagen, det är STORT att fylla fem år!

rita sa...

Vojne vojne, "krama´n" å fråga vad han vill ha till supé på Fredag, raffa till dej,hota´n med en leasad buss med bloggisar! Ongarna har du självklart, lånat bort! Viska i hans öra: Batbutstory ÄR VIKTIGT!

Ilva sa...

Battan-hur hinner du jobba? Med alla dessa fritidsaktiviteter? Ta o bromsa lite, vi glommer inte bort dig, jag LOVAR!!!

gagga sa...

Låter som om du borde anställa en assistent. Minst en.
Pussa födelsedagsbarnet från tant Gagga!

mifflan sa...

Jag hoppas att den "nya kärleken" är längre än maken :)

Cornelia sa...

Vila, det får du inte glömma, låt dej inte hetsas av oss deckarfreaks som MÅSTE vet hur det går.