måndag, oktober 03, 2005

Måndags blues

Vissa måndagar är bara så "Måndagiga", liksom segar sig fram och kroppen känns som hundra år. Känner mig som en parodi på Povels eminenta sång, förutom att jag har inte lirat poker och druckit sprit.

Har varit hyffsat produktiv och nästan avslutat ett case, men det kändes sååååå seeeegt. Inte alls den där lyckokänslan man kan få ibland. Ni vet, den där berömda känslan som påkallar flamencosteppandet! Kanske tur att jag inte fick det, för armhålan sprängvärker fortfarande.

Annars är hela kroppen är i ett helt stycke, inga missöden so far men fan vet vad som händer nu! Ska på fusingkurs, där viktiga ingredienser är glas och vassa knivar. Ska kanske utrusta mig med hjälm och linda in mig i den berömda silvertejpen, så att jag kommer hem intakt.

Varit på föräldrasamtal för mellantrollet. Läraren tyckte att hon var mycket framåt och verbal, hade alltid svar på tal. Måste vara sin mors dotter *s*

8 kommentarer:

Lyckliga Grodan sa...

jag vill ju gärna se dina alster på riktigt. Har just bokat hotell i stockholm i slutet av november.. är kanske battis hemma i el stockholmo då??

Mamselamsen sa...

Knäskydd... visir... stålhättade skor. Sen tror jag du är rätt säker.

Humlan sa...

Battis, var rädd om dig! Efter krånglande och sega bloggar kom jag äntligen in till dig och hittar en blåslagen, nästan vingklippt fladdermus som snart får lita på radarn eftersom ögonen är acetondränkta...
Det finns skyddshandskar mot vassa materiel, kanske något för dig?
Vill också se dina konsthantverk snart, när har du utställning? Jag tar ett skutt över vattnet och kommer direkt.

Klimakteriehäxan sa...

Jag har en kompis som ägnar sig åt fusing. Det kan bli hur snyggt som helst, ös på!

I Jennys värld... sa...

Hihi, har just läst dina inlägg under helgen och gud så jag fnissat! Jag ÄLSKAR dina trollhistorier. Och den lilla fadäsen i konferensrummet var jag tvungen att fnissa lite extra åt, även om jag tyckte lite synd om dig också :-) Och du, se min kommentar till "Tystnaden" så kanske du känner lite stöd från mig :-) Kram på dig!

Batbut sa...

Grodan, jag är här!
Mamse, jag levde farligt. Helt oskyddad!
Humlan, jag producerar bara för skåpen här hemma. Törs inte "go public", men kan ordna vernissage i vardagsrummet *S*
Häxan, det är kul med fusing! Dyrt dock..
Jenny, jag såg det. Inte alla som kan skryta med spetsiga eller långa bröst *s*

B*i*g*g*i*s sa...

Åh, kanske silvertejp inte räcker. Riddarrustning? *S*

Batbut sa...

biggis, har Du ngn över? *S*