lördag, juli 22, 2006

Nu är det snart sängdags igen, men fasiken vet om jag törs gå att lägga mig. Vad tusan ska pencillinet åstadkomma för LSD stinna drömmar inatt månne?

I Trollskogen har vi haft besökt av Trollfarfar&Trollfarmor, kors i taket. Första gången på 14 månader! Det har varit en mysig dag som innehållit god mat, bad och socialt prat.

Samt dagens höjdpunkt, när Trollfar rockade loss! Tror det var sällan jag skrattat så hysteriskt som när jag fick se Trollfar hjula, med krumma hockeyben för att sedan avsluta med ett antal misslyckade försök att rocka rockring. Sedan avslutar han det hela med en slowmotion vurpa på gräsmattan, där han sakta glider fram och slutar precis under badminton nätet. Minen var obetalbar *s*.

Själv har jag varit konvelescent idag och skött mig enligt doktorns instruktioner. Jag har t o m vilat middag!!! När fan blir gammal blir han religiös heter det, så vem vet - det kanske finns hopp om mig också?

Nej, nu får det vara nock! Skutt i pyjamasen och sedan ska kudden kramas i 180. Tror jag dritter i dejten med JB ikväll, det blir nog ovaggat.

C U folks!

3 kommentarer:

Vi på Kantarellen sa...

Förmodligen en hemligy förhållande med Jan Guilloooooooo.

Batbut sa...

Nightmare...... Nej tack Mamse. Har mött honom IRL och kan väl säga tack, men nej tack.

Anonym sa...

Your are Excellent. And so is your site! Keep up the good work. Bookmarked.
»