tisdag, juli 04, 2006

Raining men?

Absolut inte, inte här i Trollskogen inte. Här finns Trollfar och det räcker så bra så. Däremot verkar det som om vädergudarna har lackat ur, för här har det blixtrat & dundrat så det står härliga till.

Efter en akututryckning ned till den lokala playan (för att rädda lilltrollet & grannarna som var och badade) så sparade jag in kvällens duschning. En snabb tur till bilen (med paraply) gjorde att jag med stolthet kunnat delta i vilken "Wet t-shirt contest" som helst. Hade det hängt på vätan hade jag vunnit med hästlängder. Övrig attribut hade jag nog fått lämna WO på, men man kan inte vara bäst på allt eller?

Jobbade fram till 2 inatt och fick sedn iväg de sista kommentarerna till kunden. Det lönade sig, för de anlitade mig på rot. Trevligt att börja semestern med att landa ytterligare 30 debiterbara timmar i månaden! Inser att jag förmodligen är duktigare än vad jag tror (jag vet, eget beröm luktar illa men det bjuder jag på idag).

Sa jag föresten att blixten slog ned, i sjön? Jävlar i havet vad det small! Jag som inte är åskrädd skrek som en stucken gris och kastade mig in i bilen. Snacka om att föregå med gott exempel, mellantrollet tittade på mig som om jag fått spel. Trollmamma som aldrig tappar fattningen om det inte gäller bråkande småtroll.

Och när jag ändå delger er ovidkommande detaljer om mitt liv och leverne kan jag rapportera att vi har fått besök av sommarens första orm. Shit vad jag inte gillar sådana varelser. Min första spontana tanke var att sälja sommaruhuset och köpa segelbåt igen! Men jag sinnade mig, iaf för stunden men om ormhelvetet dyker upp igen är det stor risk att jag återtar den tanken. För vän av ordningen kan jag upplysa om att jag inte har den blekaste om det var en huggis eller snok. Och ja, jag vet att det är en avsevärd skillnad på utseende och farlighet men det spelar liksom ingen roll för mig. Ser jag en orm blir det kolsvart och svimningstendenserna gör sig starkt påminda. En orm är en orm, oavsett sort.

Nu ska här insupas ögongodis i kombination med spänning, muskulösa springande ben som hysteriskt kutar runt och försöker kicka in en liten boll i ett stort, stort mål. Även kallat fotboll and I just love it!

Fasiken, trodde det skulle bli en liten tråkblogg idag men känner genast hur presidenten i Batbutistan pockar på uppmärksamhet..... You'll never know what will happen next!

4 kommentarer:

Visionary soul sa...

*skrattar* Det låter precis som "Vals om sommaren", du vet den som börjar "Nu är den förbannade sommarn här, en obeskrivlig plåga..." ;-))

För övrigt vill jag bara säga att eget beröm inte alls luktar illa, det luktar, och är som... violer... :-) Skryt på för tusan, du har ju gjort dig helt förtjänt av det! :-)

qi sa...

Avundsjuk på ditt åskväder... skulle behövas ett här det är så himla, äckligt, svettigt varmt! Skulle behövas en avsköljande skur nu.

Humlan sa...

Inte en droppe regn i storstan... men varmt, fukigt och lite muller i fjärran.

En orm är en orm, en läskig typ! Förstår dig!

The Female Dinousaur sa...

Ormar går bra, åska likaså. Däremot kan alla spindlar i min omedelbara närhet ta och packa sig iväg och dra dit pepparn växer.