lördag, december 05, 2009

Storebror ser Dig!

Ibland blir jag lite orolig. Vet inte om ni lagt märke till att det finns lite annonser här & där på bloggen. Inte för att det direkt genererar några större summor men ett litet bidrag blir det ändock till Rädda Barnen.

Hur som, nu kom jag off track. Det som gör mig orolig är att det verkar som om majoriteten av annonserna handlar om olika alternativ till att uppnå själslig hälsa och välgång. Det är psykoterapi hit, healing dit och annat mambo jambo (som jag iofs till viss det tror på).

Och då undrar jag, sitter det någon liten nisse & har till uppgift att surfa igenom alla bloggar för att hitta den röda tråden? För att därefter se till att rätt typ av annons hamnar på bloggen. Och om så är fallet så undrar jag om det röda tråden i min blogg är "psykisk obalans"?

Kanske dags att lägga om kurs. Å andra sidan, vilken typ av annonser får jag om jag kastar mig in i historien om lamétoppen & nätstrumpor i kombo med lapdance? Då hamnar jag förmodligen i någon form av karantän, till dess censuren gjort sitt och bloggen är tvättad med såpa.

Voine voine sicka beslut man lever med i dagens övervakningssamhälle. Mr Orwell, det blev värre än Du trodde!

2 kommentarer:

Monica sa...

kan man inte ta bort det ? jag har inga sånna

Kraxpelax sa...

den som sår vind må skörda storm