onsdag, december 16, 2009

Växlande vindar

Ojämn i humöret, jag? Nej då, inte alls. Däremot är jag otroligt känslig när jag har sömnbrist, vilket var bakgrunden till tidigare inlägg. Och förmodligen även bakgrunden till de små trollens humör. De är otroliga på att känna av vilken form jag är i och om den är vacklande blir de självklart oroliga, vilket speglar av sig på deras uppträdande.

Men nu så är lugnet återställt och Nannyn avbokad!

Jobbade som en gnu igår och sydde ihop ett jätteprojekt som jag fnulat med i nästan 4 månader. Och det stämde i slutändan! Det var faktiskt värt att köra på till halva natten för att få det klart, presentation måndag och sedan kan jag andas igen. Har även roddat ihop en del andra "strul"projekt och nu kvarstår enkom ett för detta året. Ska bli så skönt så skönt!

Det var en stor sten som släppte så nu börjar energin återkomma varför det är dags för julklapps shopping idag. En hel del redan avklarat i form av hemstickade halsdukar, mössor och sjalar samt ett & annat glasfat. Action Aid har bistått med både hönor, skolböcker och vinterjackor (i mitt tycke de absolut bästa julklapparna).

Har t o m gjort egna julkort i år igen. Tänkte först hoppa över, men så kom ett litet överskott av energi och vips var de klara. Julgodiset fixade vi helgen så det som återstår är skinkan som trollfar inte klarar sig utan. Några köttbullar lär jag rulla också, bara för att det är så gott & rogivande att göra tillsammans - jag och trollkidsen.

Tänk att det fixar sig, varje år. Som vanligt.

Kom just på en annan sak... Inte konstigt att de mörka molnen har skingrats... Idag är det mammas begravningsdag och det är samma visa varje år. Så fort den 16:e december lättat så lyfter humöret. Mysko, men skönt.

Nu kanske blogglusten återkommer också så att det blir slut på dessa mesiga intentsägande inlägg. Tack för att ni står ut med mig! Trots bristen på besvarande kommentarer och återbesök. Jag är en ego människa, bloggwise.


2 kommentarer:

h-lady sa...

Man har rätt att vara ego inom vissa områden! Du har all rätt att vara det nu efter allt jobb!
Trevligt var det hos er på julmarknaden!

Batbut sa...

tack Hlady för stöttning och support. Kul att Du trivdes, men jag måste bekänna.... vem busan är H-lady???? Ledtråd pls...