tisdag, oktober 11, 2005

Aggo lista

Kände bara för att få ur mig lite aggressioner. Inte för att jag känner mig speciellt arg, men kan vara bra att tömma i preventivt syfte. So here we go:

- Cyklister som tror att vägarna skapats för dem, och att de genom någon högre makt blivit urvalda att stå över alla gällande trafikregler. De drar på för fulla muggar, förlitar sig på att cykelbanan är helig och ger blanka fan i att den korsar ett övergångsställe där både barn och rörelsehindrade försöker ta sig fram. I do NOT like them! Inte alls!

- "Jag vet bättre" människorna. Exempelvis, någon klatschar till mig i ryggen lite på skoj. Jag säger aj. Motparten säger typ "det där gjorde väl inte ont". Vad vet han/hon om det? Det var i min rygg det tog. Det är väl upp till mig att avgöra om det gjorde ont eller inte! Eller?

- Självutnämnda trafikpoliser som ligger i ytterfil och håller hastigheten exakt. Vägrar att flytta på sig trots att utrymme finns, för inte ska jag komma här och köra för fort inte! Det ska nog han/hon se till. Dem tycker jag inte heller om!

- Stressputtar i trafiken, som får spel när man stannar vid obevakade övergångsställen, och så hänger de sig på tuttan. För vad? De loosar typ 60 sekunder. De skulle kanske använda dem till att andas istället!

Så ja, nu känns det genast mycket bättre. Lite mer desperata hemmafruar och så kanske ett nytt kapitel i boken. Sedan ska den lilla fladdermusen sova

6 kommentarer:

Anonym sa...

Denna lista skulle vi nog kunna göra mycket längre än så här!

Cornelia sa...

men det är en bra början...

Anonym sa...

så skönt att du fick ur dig en mängd tankar som skvalpar...

Lyckliga Grodan sa...

ooo, det pyser ur dina öron.. klart övertryck på aggo-fronten.. ut med det bara.. lista på..
det är inte bra för hjärtat att ha massa aggressivitet instängd..

Anonym sa...

Tutpoliserna är förfärliga. Det råder någon form av "Kör-först-tänk-sedan" hysteri!
Jag delar din irritation.
DEMONSTRERA!!!!

Batbut sa...

eller när vuxna människor pratar barnspråk med varandra! "Gullegubben, lilla godingen pussi pussi" - då kräks jag!