torsdag, oktober 06, 2005

Inte sur längre!

Och egentligen var jag nog inte det heller. Jag är deppig, hederligt sunt svenskt deppig! Den där lille mannen som brukar parkera sig på min vänstra axel har varit bortrest hela långa sommaren. Men nu så, nu har den lille jäkeln kommit tillbaka och placerats sig där igen. Wellcome home Mr Luther!

Och jag blir så trött på mig själv! Fattar inte varför jag hamnar i den här "nedåtspiralen" hela tiden. Varför sätter jag så stora krav på mig själv och blir depp när jag inte får till det? Hur ska jag få in i mitt tröga huvud att jag faktiskt duger som jag är?

Jag måste inte prestera på topp hela tiden och jag får misslyckas. Jag kommer inte att bli lynchad för det. Mina troll och mina vänner gillar mig ändå - även om jag inte är bäst! Det är bara jag som måste gilla mig själv också, den biten är något tuffare.

Känner för att skrika "Sänk ribban för fan, jag når inte upp". Och så slår det mig att det är jag och ingen annan som sätter ribban. Lite svårt att bli osams med sig själv *s*.

Nu ska jag gå till tandhygienisten och pigga upp mig med lite härlig självplågeri, så kanske det känns bättre sen. *s*

ps: jag är inte sådär seriöst jobbigt deppig, bara så trött på mig själv att jag aldrig blir nöjd!

7 kommentarer:

Humlan sa...

Känner igen mig, så kan jag också bli. Jag har inget annat råd än att fortsätt streta och försök se vad du faktiskt åstadkommer.

Såg i gårdagens Expressen (vet inte om det finns något om det på nätet) att de ska ha en romantävling. Tänkte genast på dig! Mer information och fullständiga regler i dagens tidning...
'Kan de va nåt?'

Lyckliga Grodan sa...

depp med insikt.. det är nästan ännu j-ligare än depp utan insikt.. för då borde man ju veta bättre... dessutom.. du borde ju inte ha så hög ribba..
det är ju bara att sänka den, säger alla välmenande människor..

du kommer upp.. och du kommer att göra det du måste.. så funkar det bara..
om nu tandhygienisten mot förmodan inte får dig på bättre humör.. så får du komma till lyckolandet en stund.. på måbra-terapi.. det är lyckliga grodan jomlarns skitbra på...:-)

Vi på Kantarellen sa...

Du kanske borde gå den kursen jag gör nu. *skrattar*

Lyckliga Grodan sa...

usch vad konstigt mitt inlägg blev.. jag kan inte de här html tagsarna.. det ska ju vara lite ironiskt det där med ribban.. och sänkningen och så...
choklad är bra för humöret också.. testar just nu en god sort... mums..

Anonym sa...

Den där Mr Luther sitter nog på mångas axlar så här års.
Ribban som flyttas upp och ner,,,släng ribbfan!

Theron o familj sa...

Håller med Rita! Släng ribban för tusan!!
* håller precis på att starta Batbuts fanclub*

Batbut sa...

Får bara säga en sak; tack för att ni finns alla! Gillade Marmaladens tips.. ska sätta Luther på ribban och poff! Iväg med honom