måndag, oktober 31, 2005

Lägesrapport

Batbutistans utsände rapporterar från Trollskogen:

- Kriget i Batbutistan är nu inne på sin andra dag. Inga nya skärmytslingar har skett, det råder en spänd vapenvila. Batbut själv tänker nu leka hjältinna, ta en sväng förbi delikatessavdelningen och införskaffa mutor. Kanske kombatanterna därefter kan uppnå någon form av fredsavtal. Mer om detta i nästa sändning.

- I övrigt är det attans så kallt ute i skogen, sommarställen är bäst på sommaren. Kanske därför de heter sommarställen? Mörkt som satan är det också. Kväll redan klockan 17.00. Får man sova så dags?

- Slutligen kan jag rapportera att årets första förkylning har drabbat mig å det grövsta. Men hallå! Det måste vara rekord. Ingen förkylning förrän i slutet av oktober?! Jag som annars brukar ligga på tio i topp hos FK! (nu överdrev jag, okej då). Nu tar jag och kryper till kojs med mellantrollet, som underhöll oss hela natten med sin stackatohosta.

Detta var allt från Batbutistan för ögonblicket. Nästa sändning kommer när som helst

14 kommentarer:

Bloggblad sa...

Här hostar jag en aria i ciss moll... inte kul. Första dagen på lovet... och jag som skulle - så mycket...

carra sa...

Avvaktar med spänning nästa rapport :)
Krya på dig!

Cornelia sa...

har suttit på möte hela dagen med genomförkyld chef - få se om det biter poå mej. Krya på Er

Cornelia sa...

Nu läste jag posten från igår - och jag förstår att din strategi nu är att mjuka upp det kalla kriget med lite mutor, lycka till! Glömm inte bort att kramas lite, det får man inte sluta med. Jag vet inte hur din man är men jag vet att det ibland inte alltid lönar sig att prata om allt. Vissa saker ska man kanske låta vara. Man kan inte alltid bli överens om allt, det kan vara OK att konstatera att vi har olikheter, att vi tycker olika, men att det för det mesta fungerar ändå! Man kommer inte alltid längst genom att hävda sin rätt utan kanske men att kompromissa.
Lycka till! Jättekram!!

Anonym sa...

Krig är "surt" när det pågår, men det kan bli himmelriket när det är över!
Undrar om förkylning smittar i blogglandet? Alla verkar ha någon form av denna synnerligen vanliga åkomma.

Lyckliga Grodan sa...

mutor och svald stolthet är utmärkta fredsgåvor..

Humlan sa...

Hoppas mutorna lyckas och att du blir mutad tillbaks, om inte i dag så en annan dag...
Krya på dig, kurera dig och försök att sova dig frisk, det verkar ju passa i höstmörkret... om nu inte hostandet håller alla vakna...
Håller tummarna för både fred och hälsa i Batbutistan!

Theron o familj sa...

Krya på dig kära Batbut! (Inväntar med spänning nästa rapport)..

Lyckliga Grodan sa...

glöm inte kevlarväst och hjälm när du är krigskorre... inga onödiga skador (finns det några nödvändiga??) nåja.. men du ska helst komma oskadd ur detta drama..

Vi på Kantarellen sa...

K O N J A K !

The Female Dinousaur sa...

Mutor går säkert bra. Annars har du ju silvertejpen.

Anonym sa...

HÅLLER TUMMARNA OCH SÅ ETT STORT KRYA PÅ DIG!

The Female Dinousaur sa...

Vill bara slänga in en kram också. Det är aldrig någonsin kul med bråk, men det mesta brukar ju faktiskt lösa sig. Hoppas det här gör det också.

maruschka sa...

...jag kröp ner 20.25 igår med sonen och en bok som ingen av oss orkade läsa ut, sov som en stock hela natten och läkte nog några små sår under tiden...Precis som Cornelia skrev så kanske man inte SKA prata om allt, eller så tar man det vid ett tillfälle när situationen inte är så infekterad?...Gud, som vanligt är det lätt att ge andra råd, men varför lever jag inte efter detta själv?...*kraaaam*