tisdag, december 27, 2005

Biatch!

That's me! Hela attans dagen har jag varit en fullfjädrad sådan. Men stortrollet står emot. Nappar inte på mina provokationer om bråk. Inget utlopp där inte.

Däremot så går de små trollen mig tillmötes. Det kryper i kroppen på dem, och syskonkärleken har fallit i glömska. Småhugg och retas i 180. Mammatroll ryar som värsta grizzlybjörnen. Om en supernanny dök upp nu skulle hon linda in mig i silvertejp och ställa mig i en mörk garderob.

Nej, ingen PMS här inte. Det är omöglisch rent fysiskt. Kanske lite övergångsålder månne? Could be.

Förmodligen är det rent och skär kinkighet! Jag klarar inte av att ha ont. Och min rygg gör så jäkla ont att jag förgås. Pulkadragning, storhandling och Bambi på hal is tar knäcken på mig. Tradelutter istoppade, varmt bad har jag tagit och nu är jag inpackad i varma riskuddar. Men det gör fortfarande oooooont!

Samtidigt skäms jag för att kinka över sådana bagateller och petitesser när andra har det sju resor värre. Och så blir jag ännu kinkigare. That's my friend is what we in Swedish calls nedåtspiral! (på engelska borde det bli downwards spiral)

Nu ska jag hetsäta lite knäck och se om jag kan bli nicer! Annars lindar jag självmant in mig i silvertejp och återkommer till våren!

7 kommentarer:

Ilva sa...

jamen du far bli arg for att du har ont! Lev ut det sa kanske det gar over en dag tidigare!

Lyckliga Grodan sa...

barn klarar en och annan skitdag för morsan.. stortroll förhoppningsvis också...
stå ut.. bit ihop.. tugga knäck.. ta en värktablett till..sov..

det blir bättre en annan dag..

Bloggblad sa...

Aha! Hjälper knäck mot ont i ryggen? Jag har skitont i min "vinge" - ändå fattar ingen var det är på skuldran som vingen skulle suttit när jag tigger om massage. Men jag har en bra stretch som får vara min självhjälp.
Men - knäck.... det har jag kvar en del. Ska testa!

maleandro sa...

Säger som Ilva.....lev ut det...det blir bara värre att hålla inne...visa småtrollen hur en slipsten skall dras....och tvinga stortrollet till ett praktgräl.....och så kan ni äta försoningsknäck efteråt.....allihopa...
kramar till dig....
Ps...tack för reklamen :-)))

Monica med yffen sa...

Även barn förstår nog att man kan ha ont - allrahelst om det gäller deras egen mamma. Kan du pressa fram en tår, det räcker med en liten i ögonvrån, så förstår de ännu bättre.
Ut med det bara, det är naturligt.

Men knäck??

Mildamakter sa...

Att vira in sig i silvertejp och inte återkomma förrän till våren låter vääääldigt obra tycker jag...

Försök med champagne (äkta vara) och svindyra chokladpraliner (INTE Paradis eller annat sånt jox), skicka iväg resten av trollfamiljen ett par timmar,lägg dig på divanen och njuuuut.
Det onda går kanske inte över, men livet blir mer uthärdligt, I promise! ;o)
Krya på sig!

Batbut sa...

Glad igen *s*