tisdag, december 13, 2005

En hemlis!

För er som följer den så kan jag avslöja att jag vet slutet. På Batbut Story. Jag vet vem mördaren är!

Så nu är frågan. Ska jag avslöja det? Eller ska jag dra ut på det i typ sjuttioelva kapitel till? Ska tänka på saken och se vad jag kommer fram till.

Kapitlet förförisk trollmor i vit dykardräkt med silvertejp är avslutat. Det kom aldrig igång. Däremot kom en ny förkylning igång. Sådär bara. Plopp så satt den där. Eller kanske prosit.

Så nu är det flanellpyjamas och raggsockor som gäller. Ska tillfriskna till morgondagen för då ska det bli seriös julklappsshopping. Mitt på dagen när vanliga hederliga människor arbetar.

Inse hur mycket som två små troll egentligen önskar sig. De skulle kryssa i leksakskatalogen för det de ville ha. Hade varit lättare om de kryssat det de inte ville ha!

En sak vet jag iaf. De får I N T E en kareoke maskin! Absolutely not! Då flyttar jag hemifrån!

6 kommentarer:

... sa...

Sambon har ett piano i källaren. Varje gång han vill ha något utfört och jag vägrar så hotar han med att ta upp pianot. Du kan tro att det blir fart på mig! Så jag förstår det där med Karaokemaskinen!

Vi på Kantarellen sa...

Blir det ungefär som när jag prickade för i smyckekatalogen? Allt alltså. =)

Humlan sa...

Nu funderar du väl bara på hur mycket du ska reta vår nyfikenhet... hmmm! Men det är ju bra att du vet, det borde vara enklare att skriva då (tycker in icke-författare).

Inte roligt med förkylning, hoppas du kryar på dig till shoppingrundan!

Ilva sa...

O det haller i sig med aren det dar overonskandet kan jag tala om... Vi har ett valdigt sja att fa son att forsta att vi inte ar gjorda av pengar sa det ar onodigt att hoppas pa vissa av de grejer han onskar sig...

Anonym sa...

...nu gav du mig en idé kära du..kanske en bra julklapp till familjen...eller mig själv...

Anonym sa...

Karaoke som är så himla kul!!Vi har Singstar(playstation) hemma och det är strid om micken på varje släktkalas...