torsdag, november 03, 2005

Lägesrapport 3
Direkt från fronten rapporteras följande:

Vapenvila råder än, om än lite bräcklig. Smärre skärmytslingar har inträffat, men parterna har lyckats ta sig till förhandlingsbordet och dialogen är igång.

Från fältsjukhuset rapporteras om sjuka troll, stora som små. Man misstänker det rör sig om influensa, då symptomen är feber, hosta och allmänn hängighet.

Efter flera dagar ute i den kalla, regniga och mörka skogen har hela trollfamiljen återkommit till civilisationen. Där rådde ett smärre kaos, efter att hantverkarna slutfört sitt arbete. Möblerna stod i en hög i vardagsrummet, men å andra sidan var alla sovrum tapetserade och med nymålade fönster, samt alla dörrar vitmålade. Nu ska här inredas! (när jag orkar, har drabbats av värsta höstdeppen)

Fladdermusen själv är fortfarande lite ynklig, är inte så duktig på att vara sjuk. Att enbart ligga i sängen och läsa böcker gör att frustrationen hoppar ur öronen på mig. Lite grälsjuk blir jag (fast säg inte det till stortrollet, visserligen läser han detta men han kanske missar den här biten...).

Om andan faller på kanske det blir ett litet kapitel senare. Och varför inte en liten anekdot? Ska fundera på saken.

5 kommentarer:

Lena sa...

Så gott att höra dina toner i ljusa dimensioner igen...

Humlan sa...

Ta hand om dig! Trevligt med ett nyrenoverat hem, hoppas nu att virusar och ev. baciller ger med sig och att hela familjen hittar en harmonisk och fredlig samvaro igen!

I Jennys värld... sa...

Skickar en liten upp-piggande kram! Tänd några ljus, ät 200g choklad och påminn dig om att du är en fantastisk kvinna :-)

B*i*g*g*i*s sa...

Du får en kram från mig också, fast den kan vara besmittad med något, känner jag.
Jag säger som Jenny: Fantastisk, fast sjuk...

Bloggblad sa...

*host host* Här är det bara jag som är sjuk. Än så länge. *harrrkel* Fast inte så sjuk, bara hostig och känner det som om det låg en katt på bröstet. Eller brösten...:)Fast det ligger ingen katt vad jag kan se.