lördag, november 05, 2005

Läsvärt!

Ibland stiger hoppet, den här killen har koll på läget! Fram för fler sådana som honom.

Btw så är jag ynklig och emlig. Jag lovar dyrt och heligt att aldrig mer bita av en halv jävla hörntand. Nopi, bettskena på är det som gäller framledes. Kommer se ut som värsta tant Raffa men nöden har ingen lag.

Tog mig en rundtur i bloggosfären så här på morgonen. Vad gör folk? Sover de? Känner mig lite solo. Stortrollet har sovmorgon och småtrollen leker skönhetssalong. Fasar lite för slutresultatet, stora skurborsten gäller.

Dags för frukost Nr 2, en kopp Cappucino UTAN cigarett! Dag 5 (eller om det nu var 6), utan abstinens.

9 kommentarer:

Mette sa...

Jag ska också få en bettskena. Jag har ju också gnisslat sönder mina... Och idag är det 1:a dagen utan cig för mig. Och jag känner mig bara hur märklig som helst. Väldigt nära att ge upp...

Cornelia sa...

Vad vi gör på morgonen? Jag vaknade av att grannen spikade på sitt garage för ca en timme sen. Igår blev det sen för vi såg tre delar av Hedebyborna. Här är grådisigt men en skön ledigkänsla i luften.

Batbut sa...

Ställ inte så stora krav på Dig själv. Vänta en timme och se hur suget känns då. När suget kommer, ta ett glas vatten. Och nästa gång suget kommer, gör ngt annat som kan aktivera Dina tankar en stund. För själva suget håller inte i sig länge, det är tanken som spökar. Jag håller tummarna!

Cornelia sa...

Glömde säga att du är så duktig Batbut med ickerökandet, och Mette, håll ut!

Ilva sa...

stackars dig, har lange tyckt att det vore mer praktiskt med lostander...

Mamselamsen sa...

Håll ut......håll ut!!!

Humlan sa...

Jaag?! Har surfat runt och skrivit kommentarer både här och där sedan kl 06 i morse! Nää, är inte morgonpigg i vanliga fall, men i dag blev det så. Kan ha något samband med att jag slocknade kl 22 i går...

Förstår att du är ynklig och emlig, det hade jag också varit, men BRAVO till att du inte tar till ciggisen som tröst! Det brukar ju lätt bli så annars, man skyller på eländet eller stressen eller... Håller tummarna för fortsättningen.
Jag har skrivit om fikaställen hos mamsen, vad tycker du???
Nu ska jag återgå till mina blommor, det är fredagspyssel mitt på lördagsmorgonen...

Lena sa...

Ronnie är bra!

maruschka sa...

Du är hur duktig som helst med rökningen!!!

Nu har jag mailat och uppmuntrat Ronnie, blev helt gråtmild när jag läste det han skrivit...*s*