lördag, november 12, 2005

Och vinnare är...

Nr 10.000 är nära. Snacka om stort, för mig iaf. Jo jag vet, finns de som har massor triljoners miljoners fler. Men jag är så glad och lycklig att så många vill läsa om mitt svammel.

Tänkte att en så rund och fin siffra måste uppmärksammas, så om nr 10.000 lämnar namn och adress i kommentaren så blir det ett fint pris.

Resa för två på tandemcykel till Tranås! Och fri silvertejp resten av ert liv! Som lite extra grädde på moset får ni även låna min dykardräkt en hel helg!

Could it be better?

13 kommentarer:

Humlan sa...

Nää, det kan nog inte bli bättre! Men jag får vänta med den spännande upplösningen tills i morgon för nu måste jag vila magen! Jag har skrattat åt dina skriverier så att det känns! Men lite maggympa behövs, och skratt mår man bra av, så du (och andra) har fått mig att ägna mig åt friskvård ikväll...

Batbut sa...

Suss gott Humlan! De värsta storisarna i mitt liv har jag än så länge hållt inne med... Annars lär jag bli inspärrad! Och då är jag ändå känd som en klok och ansvarsfull människa...

Anonym sa...

Joru...man vill liksom alltid komma tillbaka dig dig och din familjs upptåg. Silvertejpen behöver du nog själv :) Jag satsar på cykelturen!

Batbut sa...

Sandra, säg inget men jag funderar på att söka sponsring. Vem annars gör så mkt reklam för silvertejp?

Batbut sa...

Tack Mifflan, men Du var 1 nr ifrån. Tröstpris kanske kan vara en singeltripp på dotterns kasserade 3 hjuling? Tack för omtanken med silvertejpen. Och för berömmet! Du är alltid välkommen

Anonym sa...

Oj det var visst jag som trippade in som nr 10000, det står det på mätaren nu. Grattis till den fina runda siffran!

/ullis

PGW sa...

Skit, 10 003 står det nu, jag missade silvertejpen.

anna sa...

10011 blev jag minsann, så här missinassen...men jag hade nöjt mig med matlagningskurs jag ;)

Anonym sa...

Det var den där jävla silvertejpen som höll mej tillbaka! Äsch!

Batbut sa...

Anonym-priset är Ditt. Kom och hämta cykeln!
PGW, Du kan få lite som tröst
Anna, matlagningskursen är ingen vinst, det är uppfostran *s*
Rita, tror Du använder tejpen fel. En kurs kanske?
Mette, tror Du får nöja Dig med dykardräkten. Ang räknare är jag så avancerad så jag har 2! Den längst ned på sidan visar antal besök totalt (tror jag). Den på dryga 6000 ngt visar unika besökare (tror jag igen). Fick hjälp att stoppa dit dem

Anonym sa...

Men... var vi två som blev den tiotusende??

Batbut sa...

Mette, absolut. Jag har den aldrig i vatten. Bara när jag vill göra som Fantomen, vandra på gatorna som vem som helst.
Monica, Du var 10' men var på "fel" ställe. Så Du vann! Och anonym var på rätt ställe, fast 1 efter. Jag fjäskar lite *s* så jag får fler vänner.

Anonym sa...

Aj si... Jag fuskade ju lite när jag kom in som 9,999 och sedan gick ut och in igen för att bli den tiotusende. Så egentligen vann Anonym och jag borde diskvalificeras.