onsdag, november 09, 2005

Trollskogen story, begynnelsen

Det var en gång en trollflicka, som träffade en trollpojke.Trollflickan tyckte trollpojken var rar och trollpojken tyckte trollflickan var söt. De blev kära i varandra . Fast de var för unga och förälskelsen tog slut.

Det gick några år och sedan träffades trollflickan och trollpojken igen. Och de blev kära i varandra den här gången också. Men de var fortfarande för unga. Och återigen rann kärleken ut i sanden.

Ytterligare några år passerade och trollflickan blev trollkvinna. Samtidigt blev trollpojken trollman. Av en händelse träffades de igen. Och blev kära. Igen.

Då blev det stort bröllop i Trollskogen. Trollens familj och vänner kom, festade natten lång. Lyckan var stor och kärleken blomstrade.

Åren gick och trollen väntade på ett lilltroll. Inget lilltroll kom. Då gick de till doktorn. Fick trollmedicin och behandlingar. Inget lilltroll kom. Gick till doktorn igen, som sa att det tyvärr inte kan bli några lilltroll. Och trollen grät. Sorgen var stor i Trollskogen.

To be continued...

5 kommentarer:

Cornelia sa...

En ny berättelse, tack tack, och jag som just skrev i min blogg att jag var så trött och skulle gå och lägga mej, nu blev jag pigg igen

Lyckliga Grodan sa...

av och på och av och på..... tur att ni bestämd er till slut..

Maria sa...

Kommer den illustrerade versionen i julutgåvan av Bland Tomtar och Troll? Vill gärna få läsa hela!
(Viss igenkänningsfaktor i av och påandet)

I Jennys värld... sa...

Säger som Grodan - tur att ni bestämde er till slut! Känner igen historian lite...
Ser fram emot fortsättningen, jag är i behov av "happy endings"!

Batbut sa...

You want more? You tell I write