tisdag, maj 30, 2006

Bortamatch

I början av 20 rycket så pendlade jag långt till mitt jobb. Föreställ er då min glädje, när jag blev utsedd till den mäktiga VD sekreterarens favorit. Och som en av förmånerna fick låna hennes bil och lägenhet i en hel vecka, när damen själv åkte på en upplyftande semester.

Glad i hågen packar jag trunken full med diverse attiraljer och tar hennes lägenhet i besittning. En stor läcker vindsvåning, med milsvidd utsikt över Stockholm En lägenhet som hon delar med sin make, flygkaptenen, som vid detta tillfälle är stationerad i USA under en längre period.

Efter en partykväll på stan vinglar jag hem och kryper till kojs i king size sängen, precis såsom gud har skapat mig. Hinner väl tänka en tanke eller två innan någon släcker ljuset, och jag snarkar gott.

Vaknar mitt inatten av ett ljud! Sätter mig spikrak upp i sängen med ett hjärta som går i 180. Men hör inget mer så jag lägger mig ned och somnar om. Vaknar med ett lite lätt bultande huvud och snubblar naturell ut i köket.

Och gallskriker! Vid bordet sitter en främmande karl. Som tappar kaffekoppen när han får syn på min nakna uppenbarelse. Själv tvärvänder jag och kutar in på toaletten, där jag låser in mig.

Efter ett ögonblick kommer det en försynt knackning och på stapplande svenska berättar mannen att han är flygkaptenen. Vars stationering börjar en vecka senare. Den mäktiga VD sekreteraren har blandat ihop datumen.

Behöver jag nämna att jag bara sov 1 natt i lägenheten?

3 kommentarer:

... sa...

Hahahhahhahahaaaaaa...DET skulle jag velat se! *fniss*
Gevalia, när du får oväntat besök!

Batbut sa...

Kimmi, tror det tog några dgr innan hjärtat slog normalt.
Sandra, just då önskade jag att jag skulle dö. Snacka om pinsamt

Anonym sa...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»