tisdag, maj 02, 2006

Trollmor tänker till

Tänk så mycket lättare det är när man (= jag) gör rätt från början! Tror min nya paroll ska bli att tänka efter innan jag handlöst kastar mig ut i saker och ting. Jag kanske kan undvika lite blessyrer t o m. Fan trot men det kan vara värt ett försök!

I helgen rensade jag, storstadsmänniska med asfalt i lungorna, rabatter. Läs en gång till: jag rensade rabatter! Fast jag tog inga trädgårdshandskar på mig. Tyckte det verkade lite väl pretto att dra på sig värsta expertprylarna för de ynka rabatter vi hade. Idag förstår jag varför man ska ha trädgårdshandskar.

När jag väl höll på med detta rabattrensande frågade grannen om jag inte skulle ha en liten kudde eller dyna under knäna. Me? What for? Är väl ingen klenis heller! Å andra sidan har jag större knän än bröst idag.

Som jag så försynt påpekade för några dagar sedan så fyller jag år snart. Kanske ett par trädgårdshandskar och en tantvänlig liten kudde kunde vara något? Jag kommer gå ut på balkongen och vinka kring 12 snåret, så kom gärna förbi. Mina adjunktanter (lilltroll och mellantroll) kommer gå runt och samla in eventuella hyllningsgåvor.

Är ni osäker på om ni hittat rätt trollmor behöver ni bara tänka; dykardräkt - silvertejp. That's me!

9 kommentarer:

rita sa...

Går det inte att göra ett par handskar av silvertejpen?
Trädgårdshandskar är ett måste, även om rabatten är pytteliten.

Humlan sa...

OK!
Ska gå runt här och titta på balkonger kl 12 varje dag, ser jag någon fladdermus som vinkar så halar jag fram presenten...

The Pale Green Woman sa...

Plantagen har jättepoppiga handskar med skojiga blommor och sånt, jag tyckte nästan att det var synd att jag inte behövde några.

Mamselamsen sa...

Ja men DÅ hittar jag!

Myra sa...

Undrar just om jag hinner fram...
Stannar du ute länge? Annars kan det vara svårt att hitta, here from abroad... ;)

londongirl sa...

Det är ganska många balkonger man måste spana in. Kan du inte begränsa oss lite? Vill ju inte slänga upp en present till någon som råkat hamna i silverfärg eller så.....är lite närsynt ju.

Batbut sa...

Nu ska vi inte vara knussliga, hittar ni ngn annan parant donna på en balkong, iklädd dykardräkt och silvertejp så är det klart hon oxå ska ha lite presanger *S*.
Och om ni börjar ladda nu så hinner ni nog, för det är inte idag jag fyller, och inte imorgon. Det är mer än 5 dgr kvar men mindre än 15. Snacka om att ni får ledtrådar *S*.
Ni kan ju alltid följa Mamsen annars, hon kan nog lukta sig fram till glamouren annars *S*

Cee sa...

Vill också ha ett par adjutanter som kan göra saker åt mig!! Synd bara att den ena sorten måste avlönas så förbaskat och att den andra kräver en sådan omständig och lång tillverkningsprocess...:/

Batbut sa...

Cee, om Du är snäll kan du få låna mina - men då gäller det att Du är morgonpigg! Typ 5.30 sisådär