lördag, maj 27, 2006

Sjukjournalen rapporterar

Johejdu så bra det går att vara sjuk! Jag är för fasiken en katastrof! Kan någon inte klubba ned mig och fylla mig med något lugnande?

Status på sjukfronten är följande: hesa Fredrik har fått en kvinnlig motsvarighet i form av en trollkvinna, Rudolf kan fortfarande slänga sig i väggen. Min nos är inte bara röd, den är som ett veritabelt vattenfall! Huvudvärk? Jo tack, den biten grejar jag med. Feber törs jag inte ens ta. Man kan väl klart konstatera en sjujäkla förkylning.

Och vad gör jag då? Ligger i sängen och softar, läser böcker och blir uppassad? Typ not at all. Är inte ens i närheten. Nej då, igår så softade jag med att kratta gräsmatta, måla en bokhylla och rensade ogräs. Idag har jag tagit det lugnt med att såga ned trän, kratta löv, måla en stol, rensa ett dike och återfört några syrenhäckar till livet.

Jag är en totaldisaster på att vara sjuk!

6 kommentarer:

Lyckliga Grodan sa...

gå och lägg dig kvinna.. lyssna på kroppen.. och på grodan..

Visionary soul sa...

Precis, var rädd om hjärtat om inte annat!! Sådär gör man inte när man är sjuk, en liten utbildning kanske är på sin plats? Här är grundkursen:

* ligga ner så mycket som möjligt
* helst vara lite gnällig
* se till att bli uppassad, om möjligt
* se till att ANDRA, FRISKA personer krattar, sågar trän, målar osv, medan man själv sitter i en bekväm stol, invirad i ett varmt täcke och med en kopp grönt te och TITTAR PÅ!
* blogga är tillåtet, om det inte utförs med alltför yviga gester...

Får se om du måste gå fortsättningskursen också...:-)

Cornelia sa...

Övriga råd överflödiga. Lyd grodan!

Humlan sa...

Just det!

Bambi sa...

Yees! Bara att instämma!!

Batbut sa...

Jag håller med, men jag lyder inte...*S*