måndag, maj 08, 2006

En snabbis

Ibland hinner man inte med så mycket mer än en snabbis. Men det behöver inte vara så illa det heller. Kort och intensivt. Pang på liksom. So here it is, dagens snabbis:

- Jobba jobba jobba fort och intensivt.
Förhoppningsvis blev det rätt också.

- Shit! Har ni märkt? Högsommar! Hur attans skönt är inte det, men tyvärr har min personliga assistent missat att uppdatera garderoben. Allt ska man göra själv! Så det bidde en snabb tur i stadens butiker. Viftade loss med kreditkorten här och där så fick jag med mig en kasse hem. På T-banan hem muttrade jag L'Oreal devisen om och om igen "cause I'm worth".

- Trollhämtning i strålande sol med färden styrd mot badhus. Tanken var det lilla badhuset, men där var det NAKENBAD. Tack, men nej tack. Inte nog med att jag ska stå ut med mig själv naken, ska jag även pådyvlas andra människor au naturelle också?


- Hem hämta packning och dykardräkt. Visserligen tjatar de små trollen om att det är skämmigt med trollmor i dykardräkt. Men hallå! Av 2 onda ting... och bikini 2007 är inte här än.

- Vråååål och mycket blod. Har ni aldrig sett en snabb fladdermus så skulle ni sett en nu. Som en blixt var jag ute i köket.

- Små barn och vassa knivar är ingen bra kombo . Jag slår vad om att nu tänker säkert somliga "sådan mor sådan dotter". Till er vill jag bara säga att ni har så rätt så rätt!

- Inget badhus däremot ett sjukhus. Börjar snart bli dags för rabatt kort även där. Undrar om de har VIP kort?

- Mycket tejp blev det. Försökte mig på en kampanj för silvertejpens eminenta fördelar, men fick en mycket konstig blick från personalen. Jag tystnade och nöjde mig med att vi slapp att sy. Trollmors eminenta tryckbandage och nedkylning var av första klass! Gud så jag älskar att få beröm

- Hemfärd med mellantroll iförd stort bandage. Mellantrollet grät hejdlöst för att det gjorde ont och lilltrollet fick tuppjuck för att det hett efterlängtade badhusbesöket fick kancelleras. Vad gör man då? Jo tack, man mutar barnen. Hårt och intensivt med emsede på meny och krambjörn som muta

- Hem & i säng. Ja, ska jag vara riktigt ärligt så är det väl sänggång nummer 2, för jag tog en powernap i mellantrollets säng. På ca 3 timmar! Så nu lär min dejt med JB vara lååångt borta, för inte ens han har så stort tålamod.

Så har min dag varit, hur var er?

PS 1: Jag hade varit kanon som miljonärsdotter och/eller hustru. Jag har en naturlig talang för att bränna pengar.

PS 2: Kimmi, kalla tillbaka patrullerna. Jag har rapporterat

PS 3: För att vara en snabbis blev det ganska länge ändå

3 kommentarer:

Kimmi sa...

Patrullerna är cancellerade, men nästa gång blir det böter för falsklarm! ;-)

Unique sa...

Jag blev alldels yr och svettig bara av att läsa ditt inlägg *pust*, gillar inte blod... Har själv skurit mig en gång, höll på att svimma. Muta är helt klart underskattat i vissa lägen.

Batbut sa...

Tack Kimmi! Ska bättra mig nästa gång.
Camerazz, jag höll mig men efteråt var jag lite mjuk i knäna...