måndag, maj 29, 2006

Epilog för dagen

Men gudars skymning vad jag har tyckt idag då! Nästan lite i gasen och med en lite lätt aggressiv touch. Å andra sidan, börjar man dagen med att bli påkörd kan det lätt bli så *s*.

Den här våren har jag träffat ett gäng bloggare IRl. Och det har varit kanontrevligt! Och jag gör gärna om det. Men samtidigt har det lämnat en mysko känsla hos mig. Inte något som bloggisarna har framkallat utan känslan ligger helt och hållet hos mig.

Det känns som om jag lurats! Som att den jag är på bloggen inte är den de möter i verkligheten! Eller rättare sagt, den jag är på bloggen är JAG men sedan IRL så släpper jag inte fram det. Utan kliver in i ett skal. Och så känns det som om jag gör de jag möter besvikna. "Asch, men hon är mycket trevligare på bloggen".

Mitt logiska jag förstår att det inte är så, men mitt emotionella jag regreerar till 8 års stadiet! Hur trött blir jag inte på mig själv? Tror jag ska jobba lite med min självbild. Igen! Intensivkurs den här gången.

Nu slår gongongen! Nu stänger jag butiken och håller käften hela långa natten.
Och med dessa ord säger jag godnatt och överlämnar ordet till nattpatrullen

10 kommentarer:

Vi på Kantarellen sa...

Det lilla jag har träffat av dig, skiljer sig inte så himla mycket från bloggen.

/Nattpatrullen

Anonym sa...

så var det i n t e! du var lika öppen och rak som jag trodde....så det så!

Anonym sa...

Inte för en sekund jag tror på detta dravvel i detta inlägget!!!
Min uppfattning är: Batbut_silvertejp, är samma tjej IRL som i bloggen!
Bevisa mej OM jag har fel!

Anonym sa...

Morgonpatrull här: Du hade mardröm i natt.

Batbut sa...

Det kanske bara är jag som är nojig Mamse & Anna. *s*.
Rita, Du får väl pallra Dig iväg på en bloggträff så får Du se *S*
Godmorgon A-M, nu har jag tagit mig ut på bloggen...*S*

Bambi sa...

Fast jag förstår hur du menar...Det man sitter och skriver, på jobbet eller hemma blir väldigt "naket" när man ska träffa någon som har läst allt- men ändå har man inte träffats...

Lika lysande tydlig som alltid
:-)) Förstå mig rätt, jag tror inte du luras och tror inte ett ögonblick, att någon blir besviken-däremot förstår jag känslan.

Tankevågor sa...

Jaha, här kommer jag lite sent in men det känns nödvändigt att berätta att du är en riktig KNASLUVA! Garbo där! Klart du är likadan irl som på bloggen! Ska träffa en bloggare i morgon för första gången....visst är det spännande. Finns vi irl?? Vi får se. ;)

Batbut sa...

Bambi, jag förstår. Och Du förstår. Det är lugnt *s*
Londongirl, jag vet! Jag är en knasing *s*. Hv fun imorgon och lycka till! Ser fram emot rapport

Humlan sa...

Battis, du har FEL!!! Jag är inte ett dugg besviken, tvärt om, jag vill träffa dig fler gånger! Så de så! *bestämd min*

Men... visst förstår jag dig, jag har samma känsla själv... undrar om det är någon som vill träffa mig igen... *lite ynklig min*
Just nu vill inte ens humlesurr träffa mig, jag kan inte få upp min sida!

Visionary soul sa...

En synpunkt från en som INTE träffat dig - det fina i kråksången är väl att man kan få uttrycka de olika delarna som man har i sin personlighet, med sitt skrivande och irl! En gammal kursare sa en gång att han blev nervös av människor som bytte klädstilar för mycket, t ex lappade jeans ena dagen och dräkt nästa. Jag hajade till - precis sådan var ju jag! Nu har jag kommit fram till att det som gör människor spännande, är ju att de inte alltid är likadana i alla sammanhang och jämt! :-)