onsdag, maj 31, 2006

Ur led är tiden!

Ursäkta, men vem fan har rört ihop det här? Det är slutet av MAJ! Och det är höst! Något är väldigt Rotten in the state of Denmark! Och jag är förkyld. Fortfarande. Eller så har jag möglat i den här fukten. Någon som har gömt den där gula tingesten som är tänkt att förgylla våra dagar så här års? Kan denna någon isf släppa ut den där gula tingesten igen. I need it! Typ nu!

5 kommentarer:

Bloggblad sa...

Ja, nåt fel är det. Det konstaterade jag redan på förmiddagen i dag när jag fick ta på mig mössa och fleeceväst för att inte frysa ihjäl i trädgården. När jag egentligen borde krupit omkring i grödan iförd shorts och linne.

Anonym sa...

Håller helt och hållet med! Förutom att jag blev fullständigt regndränkt på vägen hem från jobbet, höll jag på att frysa ihjäl. Som så många gånger de senaste veckorna... haallåååå solen och värmen?? var äääär ni??? *mutter* imorgon ska jag banne mig ta på mig långkalsonger, fårskinnskappan, vinterkängor, vantar och en tre (minst) meter lång halsduk! Så det så!

Tankevågor sa...

Fryser och är så trött på det nu. Tror du det hjälper om jag ber mina skolbarn måla en stor sån där gul och sen hänger upp den nånstans i högt?

deeped sa...

To be or not tobbe. Fälldin.

Batbut sa...

Mitt gnälleri verkade hjälpa, och ert också såklart - SOLEN är HÄR!!!