söndag, november 06, 2005

Drottning Midas

Jo jag vet, Midas var en kung. Men i dessa moderna tider med all feminism på frammarsch (eller hur det nu var) så tycker jag nog att Drottning Midas är okej.

Och det är jag! Inte så att allt jag rör vid blir guld. Nopi, sån tur har jag inte. Snarare är det så att allt jag kommer i kontakt med har en tendens att expandera!

Senaste exemplet. Dagens bullbak (ingen deg i håret btw, kors i taket). Enligt recept ska det bli en dryga 40 bullar. Trots lite tjuvätande av stora och små troll kom vi upp i 62! En ganska bra procentuell expansion.

I keramiken fick man i demokratins anda exakt lika stora lerkluttar att laborera med. Mina räckte otroligt långt. Och höll ihop. Måste vara expansionen som var framme igen.

Och så kompisens katt. En gång när jag var ung och dum var jag kattvakt. Till en okastrerad katt. Never again! Den illbattingen skulle leka, och hade sin peak kring 2 snåret på natten. Insåg snabbt att mat höll katten lugn. Så mat fick han. Ofta. Han hade också expanderat när han blev hämtad. Katten Gustaf var liten i jämförelse. Kompisen var inte glad. Och jag var trött.

Samma sak med stortrollet. En viss expansion kan skönjas sedan vårt första dejtande i forntiden. Centralt placerad kanske man kan säga.

Funderar nu starkt på att försöka marknadsföra denna egenskap. Kanske något jag kan bli rik på? Tips anyone?

9 kommentarer:

Lyckliga Grodan sa...

hört talas om aktiemarknad.. pengahantering.. börsnoterade företag??? De borde vara intresserade.. din egen ekonomi borde vara på topp...
spännande egenskap det där... hur kan det bli så många bullar.. helt otrooligt..

Vi på Kantarellen sa...

Skulle du kunna ta dig an ett par bröst? =)

Lyckliga Grodan sa...

erkänner att jag fick lite suspekta tantsnusktankar när jag läste det där om att allt expanderar.. du skulle kunna göra dig en förmögenhet på män med liten.. ja du vet..
jajaja.. jag vet.. humor under bältet.. men ... det bara är en sån dag ju..

Klimakteriehäxan sa...

du kanske skulle satsa på aktier.......

PGW sa...

Tja om det blir fler bullar så är det ju ett bra problem tycker jag :-) Vad tror du om lite handpåläggning på mitt skoförråd? Eller blir skorna bara tjocka då, inte fler?

Cornelia sa...

Jag håller med mamse - ett par tuttar kanske?

Batbut sa...

Hm, lurig fråga det där med tuttar och dylikt. Eftersom det oftast blir FLER och inte MER när jag är igång kan det bli lite fel..
PGWs idé med skor verkar bra. Ska öva lite på det. Aktier, absolut. Ska bara se till att de ökar i värde också.
Fast tror Anders förslag var bäst - Tanzania, där är det varmt! Hämtar Du på flygplatsen manager?

Humlan sa...

Var det så din bild kom till också? Det blev fler...
Jag tittar och tittar... fattar ingenting! =D

Batbut sa...

hihi - jag gjorde en feging. Det är 5 bilder som ligger på varandra! Jag i multiupplaga