söndag, februari 26, 2006

Alltid redo!

Checklista:
Handskar - OK
Boxboll - OK
Skygglappar - OK
Startkablar - OK
Bettskena - OK
Valium - OK

Nu kan jag kolla OS finalen i hockey. Sverige - Finland, hur olidligt är inte det? Ungefär som när man ser en skräckfilm - vill både blunda och titta samtidigt. Och vill helst att det ska ta slut, så fort som möjligt. Så att man kan se upplösningen. Någon som vet hur det slutar, så kan jag tjuvtitta i facit?

7 kommentarer:

Cornelia sa...

vi vinner så klart!
Så jag fundrar på en promenad i stället (nej skojade bara)

Anonym sa...

Facit: Utvisningsbåden används flitligt.

Herr Planström sa...

jag tror jag blundar hela tiden och håller mig till min gin&tonic, för att slippa dramatiken

Cornelia sa...

Jag sa ju det: Vi vann!

Anonym sa...

En annan lyssnade de sista fem minuterna på radion. Med en hysterisk Lasse Granqvist som kommentator. Det är inte ett dugg stressande... ;o) Men det räckte gott å med spänning, så det gjorde inget att vi inte hörde mer (jag var på jobbet). Han är inte klok kort sagt =)

Anonym sa...

Började titta på TV.. blev stressad o orkade inte så jag tog en biltur.. med radioreferat i högtalarna.. o det var ännu mer stressande.. åkte hem o fortsatte med tittande.. varvat med hoppitossande o radiolyssnande o spring upp o ner från soffan.. Ja, det var rena rama värsta ryslaren.. men jag höll så hårt i tummarna att vi vann till slut.. =o)

Batbut sa...

Det gick bra.... puh! Jag vet inte hur det är med er, men jag gillar svenska guldmedaljer *s*. Och hockey. Över Finland!
Välkommen hit herr Planström - kanske jag oxå skulle satsat på GT istället för valium *s*