tisdag, januari 31, 2006

Batbut on the move

Värst vad folk är nyfikna. Funderar på att börja skriva mina memoarer så det blir lugnt *s*. Inte nog med att de vill veta hur dum jag är, och om jag är snäll någon gång. Nu ska boendet med i bilden också. Men okej då Anne Maj, here it goes:
1. När flyttade du senast?Juli 2005
2. Hur många gånger har du flyttat? Från lght till radhus till liten lght, till större lght. Till skånska vildmarken. Till Malmö. Hem till födelsestaden igen. Till 2:a hand, till kompis, till egen lght. Till annan stad. Till ny lght. Till en större lght. Till än ännu större lght. 14 ggr tror jag det blev.
3. Vad tycker du är det värsta med att flytta? När man flyttar till 7:e våningen, det är 30 grader varmt och hissen går sönder. Det är ganska jättetrist faktiskt.
4. Det bästa?Att få kasta gammalt bröte. Och när stortrollet inte ser på åker en del av "bra och ha grejorna". That I like!
5. Vill du flytta nu och i så fall, vart? Egentligen inte, men om någon skulle slänga fram en liten mysig villa på Menorca skulle jag inte nobba. Eller ett penthouse i NY!

Och så ska man ju skicka vidare, vilket jag glömde sist. Men vet ni vad, ni får välja själva! En generös människa är jag idag *S*

4 kommentarer:

Miss Piggy sa...

Det sista lät inte helt fel.. hade jag med kunnat tänka mig..hus i spanien eller i thailand. Why not?!
Jag tyckte det var jobbigt att flytta till 3dje vån, utan hiss men till 7e...!!! Wow..jag ska nog inte klaga längre..
:D

Anonym sa...

ny bostad nya ögon nya tankar

Vi på Kantarellen sa...

anonymous: Så himla rätt tänkt!

Anonym sa...

Det var snällt av dig att svara. Men trist med 7:e våningen. Jag skulle ha stuttit och grinat..