måndag, januari 02, 2006

En stund av lycka

Jag vaknar tidigt. Öppnar försiktigt ögonen. Det är tidig gryning och ljuset har ännu inte gjort sitt intåg. Smyger försiktigt upp. Inlindad i en filt möter jag solens första strålar när de sakta träder fram bortom horisonten.

Mina ögon äter sig mätta på naturens skönhet. När ljuset sakta väcker fjärden till liv. När skogen och klipporna välkomnar dagen. Då hör jag Din röst. Som vill ha mig nära. Tar Dig i min famn och låter en ny dag omfamna oss. Din hunger är väckt och jag stillar den.

Smeker Ditt mjuka hår. Låter min själ fyllas av frid. Ett sällsynt ögonblick. Mor, barn och naturen i perfekt symbios. En ögonblick att bevara. För evigt etsat i min minne.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men inte är det gryning än! Har John Blund svikit dej? Kryp tillbaka under täcket NU!!!!!!!!!

Batbut sa...

Nej jag vet. Men vaknade för en timme sedan och kunde inte somna om. Och då dök ett minne upp från mellantrollets första år. Nu funderar jag ev på ett kapitel till i "the Batbut story"

Anonym sa...

Det är ju bättre att göra nått, och vänta på John Blund, än att ligga och vrida sej mellan lakanen, för det vaknar man ju mer av! Skriv du på din story,, blir du inte färdig med kapitlet kan du ju alltid spara det!/Rita

anna sa...

flera som är vakna ja.....
vackert, man blev helt rofylld...

Lyckliga Grodan sa...

ljuvligt.. såna minnen ska man ha och ta fram och njuta av....
tack för att du delar med dig..