måndag, januari 02, 2006

Vargtimmen

Har iofs inte riktigt kommit, men snart är den här. Och jag är vaken! Förbaskade JB! Jag har alltid litat på den karln, men nu är han väl ute och far hos något raffigare fruntimmer. Omväxling förnöjer, men hit är han inte välkommen något mer! Nej tack, dyker han inte upp när jag behöver honom som bäst så får det vara. Ibland är jag tjurig.

Efter en sen nyårsnatt med alldeles för lite sömn så knoppade jag faktiskt in strax efter 22 idag. Sov så sött och fint. Och så sa det PLING. Tvärvaken. Uret stod på 00.28. Körde nytt rekord i lakanssnurr, men sedan gav jag upp. Läste ut en bok. Några nya varv men läget var oförändrat. Bara att falla till föga och slå igång laptoppen.

I soffan tryner stortrollet som slocknade framför TVn och här bredvid snusar lilltrollet, som kommit in i fasen "jag-kan-inte-sova-utan-mamma-för-då-vaknar-jag-mitt-i natten-och-gallskriker-och-då-vaknar-hela-huset-så-det-är-lika-bra-jag-sover-hos-mamma-direkt-och-utövar-min-bläckfiskvariant-med-armar-och-ben-inlindade-över-hela-mamma-så-att-hon-inte-får-rum-i-sängen". Hur skönt är det att sova med en fot i ansiktet, visserligen bara storlek 26 men ändå!

Förresten, kan någon förklara varför en vuxen kvinna på över 40 får för sig att gifta sig med en delfin? Visserligen efter 15 års "förhållande", men ändå? Och hur har man en kärleksrelation med en delfin? Och kan man vara säker på att han verkligen svarade JA? (länkar så här dags gör jag av princip INTE).

Nu ska jag göra ett nytt försök. Får kommer jag inte räkna.Är allergisk. Möjligen kinesiska nakenhundar. Fungerar inte det kan jag huvudblogga!

8 kommentarer:

Anna sa...

hahahaha, kinesiska nakenhundar, det ska jag testa!

rita sa...

Håller med Anna,, nakenhundar har jag då aldrig testat! Å andra sidan är jag ju så hundrädder, så nån sömn lär det ju inte föra med sej,, snarare ett maraton som jag dör av,, då kondisen är minus 100!
JB är på date med kudden, kan jag anförtro dej,, jävla svikare alltså!
Ärligt tror jag hela "soppan" beror på att Aladåberna haft för lång paus! Så enkelt är det!
Jag kan sjunga en aria för dej,, har ju inga stämband ännu, så du blir nog fort trötter!
(dom ringde från hemmet där mamma är, och hörde mej inte. Hur kul är det?)

Lyckliga Grodan sa...

battisar är väl iofs nattdjur..men jag hoppas att du somnade lugnt och fint..
och att du är ledig idag...

Mette sa...

Hm... jb? Vem är det? Har sett JB förr här men inte vågat fråga vem det är för det verkar som om jag borde veta, hehe.

Batbut sa...

The one and only - John Blund *s*

Lyckliga Grodan sa...

jaha.. och nu ligger du och sover hela dan förstås.. upp och hoppa med dig..
*rabiat-morgonpigg groda*

Batbut sa...

Pilutta Dig grodan! Jag har
J O B B A T hela dagen. Och nej, jag slocknade först kl 04.00! Mysko. Så idag gör jag ett nytt försök *s*

Mette sa...

åååååh!