söndag, februari 25, 2007

The Eagle has landed

Trollvarning utfärdad i fjällvärlden. Nu har en hel drös med fiskmåsar anlänt - skränande, stökiga och allmänt skräpiga. Same procedure as last year.

Till alla oroliga själar - tack för er omsorg och sympati, men som vi säger i Italien; stai tranquila (förmodligen felstavat.... sorry Ilva). Jag ska I N T E åka utför, iaf inte på skidor. En och annan vurpa nedför vägen kan jag förmodligen inte undvika, men eftersom jag lagt ned träningen har jag numera en inbyggd krockkudde därbak.

Efter ett antal operationer för att fixa till ett krånglande knä har både jag och läkarvetenskapen gett upp. Det blir no more kniven i knäet, och således no more down hill. En liten vurpa och jag faller olyckligt kan innebära stelbensoperation av knäet. Visserligen älskar jag skidåkning, men inte så mycket. Och ramlade gjorde jag även på den tiden när jag var vältränad och åkte regelbundet. M a o, jag får fokusera på att vara en stöttande förälder till skidskoletrollen.

Annars kan jag rapportera att färden var rätt påfrestande på tålamodet, tjatande troll i kombination med isgator och en trollfar som vägrar låta trollmor köra - då tar det tid.... Tur att det går att blogga och sticka i bilen.

Nu är dock lugnet återställt - barnen är matade, snörullade och bastade. Trollmor har intagit mysdressen och varma tofflor, krypit upp i hörnfåtöljen och här lär jag stanna resten av veckan....

Sedan har jag hittat Sveriges eget Faulty Towers.... mer om det i nästa blogg.

Nu ska jag tvångs söva Troll, hela 4 stycken! De ynglar av sig....

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ser fram emot mååånga nya inlägg! Ha det så skönt i drivorna!

Anonym sa...

En stöttande förälder till skidskoletrollen kan väl inte sitta uppkrupen i hörnfåtöljen hela veckan heller!? ;)

Hoppas ni får det super!

Anonym sa...

Vad skönt att ni kommit fram ordentligt.Kan inte förstår alls att resan var på frestande,,,:)))
de har väl en afterskibar där du är för sitta i soffhörnet hela tiden blir trist sen brukar de ha väldigt trevliga klädaffärer ..för ögonen men inte plånboken så akta båda!

Tankevågor sa...

Skönt att du har det där hörnet att krypa upp i när du stöttat skidande troll färdigt för dagen. Låter som en mysig tillvaro.

Batbut sa...

Snurran, några stycken blev det..
Londongirl, var ganska nice faktiskt
Filifjonkan, ingen after ski är inte. Jag är för lat *S*
Myran, jag har simultankapacitet...