onsdag, februari 14, 2007

Re-run....

Nu är jag sådär less på mig själv. Igen. Typ femtioelfte gången sedan i julas. Men hur länge ska det hålla på? Och nej, det är inte PMS. Inte ens EMS. Eller UMS. Nej tack, jag står över sånt. Inte av egen fri vilja, utan naturens egna lagar har bestämt så.

Äsch, det har säkert med åldern att göra. Alla våra perioder brukar ju kunna relateras till ålder; trotsåldern, den har jag fixat (även om trollfar säkert tycker annorlunda). Pubertetsåldern har jag också klarat av. Giftasåldern? Yes även den är fixad. Medelåldern är jag mitt uppe i (tror jag, det beror ju på hur länge jag hänger kvar).

Nej ser ni, istället har jag hamnat i övergångsåldern. Undrar bara vad jag ska övergå till. Att bli gammal? Eller klok? Jag menar, det hörs ju på namnet. Jag ska över gå till något annat. Men vad? Jag gillar ju att vara ett hyperaktivt troll. Ska jag inte få fortsätta med det? Hallå? Är det någon som vet? Vad ska jag övergå till? Snälla, säg att jag kommer att övergå till att vara soft, cool, charmig, smart och alldeles underbar! Då är det okej. Men om tanken är att jag ska bli en gnetig gammal surkäring så vill jag inte vara med! Pilutta er!

Nu ska jag sova. I min lila pyjamas. Och rynkiga panna. Med min lilla näsa.
Godnatt

Inga kommentarer: