tisdag, februari 20, 2007

En ömdjuk önskan

Högaktningsfulle medresenär,
Livets vägar äro outgrundeliga såsom Vår Herre så klokt har skaldat. Som av en händelse har våra vägar korsets som en följd härav, vilket har lett till den lyckosamma händelse att min ringa person får nöjet att njuta av Ers beundransvärda person under en kort men ack så lycklig tid.

Jag ber att få betyga Eder min akting, då jag hyser den största respekt för Eder eminenta person vars kunskaper och samhällsklass vida överstiger mina. Dock har jag ett spörsmål jag måste dryfta med Eder och jag är rädd att min ringa utbildning inte bjuder mig tillfälle att uttrycka detta på ett respektfullt sätt, såsom det anstår en ståndmässig person som Ni själv.

Jag ber därför allra ödmjukast om ursäkt om jag på något sätt uttrycker mig otillbörligt, och mer om Er storsinta förståelse för mitt tillkortakommande i detta ärende.

Så vad är det för inscident som föranleder detta brev?

Helt sonika: STÄNG FÖR FASIKEN MUNNEN NÄR NI TUGGAR TUGUMMI! FRAMFÖRALLT NÄR NI SITTER PÅ TUNNELBANAN! Sedan må ni vara bratpacks från Östermalm eller inte.. I do not care! Dålig stil är dålig stil oavsett stadsdel!

3 kommentarer:

Humlan sa...

Lite uppfostran kanske inte skulle skada.. :-/

(Bra formulerat, du byggde verkligen upp min nyfikenhet )

Bloggblad sa...

Hmmm... vilken tur att jag inte brukar tugga tuggummi - för inte sjutton tänker jag på hur jag håller läpparna... Inte en aning. Ska tänka efter nästa gång och hålla ihop...
(jag tycker öht inte om t-tuggande, sitter väl i sen barnsben då mor och far tyckte att t-tuggande människor idisslade)

Anonym sa...

Jublar högt..åå äntligen en person till som tycker det är dålig stil Jag sträcker mig ända till matbordet vad gäller tugga med stängd mun. Äckligt med detta smaskande och "tjaggglande" av vuxna, Små barn är givetvis undantagna innan de lärt sig