fredag, februari 16, 2007

Friday on my mind...

Åh sicken rolig fredag jag haft... not! Har påbörjat företagsdeklarationerna... och det är inte roligt. Förutom att det är en hel bunt med siffror som ska stoppas hit och dit, så ser jag också den samlade skattemassa som lagts in. Och hur mycket pengar som passerat. Och hur lite som finns kvar. Men allra värst är att jag får kortslutning. Fattar inte ett endaste dugg och känner mig allmänt korkad.

Besides that så undrar jag vart ni tagit vägen? Inga kommentarer längre... eller jo visst, några trogna självar är det och ni är uppskattade. Själv känner jag (ärligen, utan att gå med hoven) att jag tappat schwungett i min blogg. Stämmer det? Visserligen gillar jag att skriva främst för min egen skull, men jag behöver samtidigt bekräftelsen på att ni finns och läser. Funderar på att ta en liten paus, låta mina tankar mogna och komma igen när huvudet är up & running igen.

Äsch, nu blev det blaj blaj men min vana trogen så redigerar jag inte utan kastar det rakt ut i cyberrymden.

Nu ska jag let's dansa!

12 kommentarer:

PGW sa...

Vi är här! Är bara lite för tanddrogad för att kommentera nåt vettigt.

mossfolk sa...

Jag är en mycket trogen läsare... och en mycket otrogen ...kommentator(?)
Nu förväntas man säga "ta en paus om du känner att du behöver det" men rent egoistiskt skriver jag istället "Fortsätt blogga!"
Efter en sådan fredag är det ju extra toppen med helg :)

Anonym sa...

Läser din blogg VARJE dag! Tycker den är lika spännande varje gång. Men har ibland ingen vettig kommentar! Idag är jag helt slut efter att ha möblerat om hela vår barnmorskemottagning med nya möbler. Det blev fint dock!"Morskan"

Anonym sa...

Nej! Inte ska du ta paus - jag läser dig varenda dag ju! Ibland skriver du väldigt tänkvärda saker, ibland sitter jag här vid min dator och skrattar högt för du skriver så bra och målande! fast jag måste erkänna att jag är dålig på att lämna kommentarer.. :-/ lovar och svär på att försöka bättra mig! Ha en skön helg!

... sa...

Hello Darling!
Nope, du har inte alls tappat stinget, du har bara blivit lite tokigare än vanligt av alla nuffror i deklarationerna. Följ ditt hjärta!
:-)

Skogsrået sa...

Inte pausa.
Inte sabba min dagliga rutin med BatBut ;)

Skämt åsido, jag gillar din blogg skarp och det skulle bli tomt om du försvann eller "Bara" tog en paus..

Tankevågor sa...

Nej du har inte tappat stinget i bloggen!!! Vi är här och uppskattar dig massor men jag är också dålig på att kommentera. Har kollat min blogg och det visade sig att jag har många fler läsare än de som kommenterar så visst smygs det runt en del.

Egoistisk som jag är önskar jag att du fortsätter utan paus men OM du tar paus så väntar jag och många med mig här....Kram tjejen!

Anonym sa...

Förstår så väl din ambivalens - å ena sidan skriver man för sin egen skull - men å andra sidan vill man ju faktiskt ha input utifrån, annars duger den vanliga dagboken i pappersformat. Och jag kan känna att det finns ett värde i att skriva på nätet - att tvingas formulera sig på ett sätt, med en tydlighet som når även andra än en själv... men då vill man ju just det - nå fram...

Anonym sa...

Godeftermiddag Trollmor.
Låt inte deklarationen förstöra din dag,,vem som helst kan tappa sugen för mindre.Men det har rört om lite i bloggvärlden har jag sett från blogga gratis kant också den är en föränderlig värld och som du sa så skriver man ju inte bara för andra utan för att själv bli av med sådana saker som trycker på så var snäll och Hålliiiiiiiiiiiiii som du ser så hör du til vissas rutiner mina med!

Bloggblad sa...

Jag har undrat vart du tagit vägen också, ser inte till dig så ofta hos andra och hos mig. Det är nog så att en del smyger (jag med ibland) och andra kommer, läser och försvinner. Jag saknar flera stycken som kommenterade flitigt hos mig förut. De har väl tröttnat och hittat nya?

Men samtidigt har det kommit många nya och jag läser först och främst de bloggare som kommenterar hos mig. Resten i mån av tid.
Och precis som de andra sagt - ibland har inte heller jag något vettigt att kommentera. Men du skriver lika trevligt som vanligt!

Och - det ska inte förglömmas - ibland tar det sån jäkla tid för kommentarsrutan att komma upp och att sen ska det klickas loggas in och skrivas långa obegripliga ramsor att jag blir arg på blogger och struntar i kommentaren.

Batbut sa...

Tur att jag inte läste igenom min blogg igår får då hade jag blivit rädd för mig själv, med tanke på alla stavfel...*S*

Tack för att ni hört av er - har känt mig så tråkig på sistone, som att jag tappat gnistan och har själv tyckt att mina bloggar blivit tråkiga. Humörlösa och gnälliga, skönt att ni inte delar den åsikten! Så jag hänger kvar och nöjer mig med att inte alltid vara på topp *s* Tack!

The Female Dinousaur sa...

Det är ju med bloggen som med livet i största allmänhet - man kan ju inte ligga på topp jämt. Även om jag har blivit jättedålig på att kommentera hos de flesta av mina favoriter, så smyger jag runt en hel del. Jag skulle inte klara mig utan en daglig dos av Batbut t ex.