söndag, september 04, 2005

ANMÄLAN!

Kommer göra en abuse anmälan på den som "talade" i mitt namn om inte personen ifråga hör av sig till min mail och förklarar sig, och gör sammaledes hos Gagga och Mamselamsen! Om de gör en anmälan eller inte kan jag inte svara för. Jag har IP adressen och det är en Telia server så inget större problem.

Förklaringen om att det var ett "experiment" köper jag inte, vad skulle det leda till isf?

Att lägga elaka ord i min mun och rikta dem mot Mamselamsen kunde ställa till en hel del. Som tur är är det tänkande människor här på Bloggen (utom en del pirater då), och de inser att vare sig jag, Biggis, Lyckliga Grodan eller Gagga skulle uttrycka sig på det sättet.

Men som sagt, hör av Dig antingen här på Bloggen eller mailen så undviker Du iaf min Abuseanmälan. Ser att Du är hos mig ganska så ofta så detta lär Du se!

13 kommentarer:

Rita sa...

mitt ip- är:62.119.24.174
Då jag har ett fasst ip och inte ett "flytande" så har jag alltid detsamma! Ett ipnummer är inte anonymt, utan en adress till din dator,, så lägg ut denne pirats nummer så vi alla kan ta "varning" när något kommer därifrån!!!!!!! Sen spelar det ju ingen roll om pirats blogg namn ändras,,ip till denne pirat är ju kvar tills han/hon byter bredbansbolag!

Ilva sa...

men rita hur kommer det sig att mitt ip andrar sig da? jag byter ju aldrig bolag?

Batbut sa...

Det är enbart 1 nr som varit inne vid de 2 tillfällen som Piraten lämnat kommentarer hos mig, så det torde vara bombsäkert. Skulle hata att lägga ut fel IP nr.... men inte kan det väl vara så? Personen ifråga har varit inne säkert 20 ggr idag. Jag lägger ut det senare ikväll och anmäler om jag inte får ett svar inom 1 timme. Nu ska jag natta små troll *s*
Fan, jag tappade lite lusten för bloggandet. Kände mig klart utnyttjad..

Fröken Svår sa...

Nej nej nej, tappa inte lusten, jag vill ha mera trollsagor!

Men jag är också riktig sur och förstår hur du känner. Nu blir man ju orolig att man har kommentarer liggandes lite här och var som kanske är elaka osv.

Alex sa...

Batbut....låt inte en sån idiot förstöra allt....visa att du är bättre och smartare....blogga mer istället......

Rita sa...

Ilva,,alla bolag har "flytande" ip nummer,, dvs, varje gång du loggar in får du ett ip som är ledigt,,,alla nummer som är först tillhör själva ditt bredbansbolags stora server,, sen dom tre-fyra sista siffrorna ändras hela tiden, beroende på "ledigheten"
Vårt bredband krånglade en period, så jag blev sur, kom aldrig ut på nätet,, då "låste" jag ett eget fasst ipnimmer, som bara är mitt, så nu krånglar det aldrig,,,,,,så kan alla göra!!!
Är du med???

Batbut sa...

Anmälan är gjord och IP nr är ute! Och jag kommer igen! Är som Scarlet OHara; tomorrow is another day *s*

Rita sa...

Batbut,, du menar inte att terroristen skall vinna??? Då blir jag riktigt sur på dej!!
Enade vi stå,,, blogga utav bara fan!!!!

Batbut sa...

Rita, ta det lugnt.. annars kanske Du ramlar av Dina high heels *s*. Se bloggen senare.. Piraten är uthängd och anmäld hos Telia! Och jag kommer igen, mer bitchig än någonsin. Och gissa vad Mamsen har att säga när hon är igång igen *s* Då lär det osa...

Rita sa...

Batbut,, i såna här lägen har jag otroligt svårt att vara lugn,,,,å just nu är jag så ilsk så du kan steka fläsk i pannan på mej!

Batbut sa...

men jag gillar inte fläsk, är det okej med ägg? *s*

Rita sa...

Nä,, det är för kletigt,,fläsk ska det va,,,,,,

B*i*g*g*i*s sa...

Hej, här är Biggis! På riktigt. Shit! Här har man gått miste om en hel massa action. Vilken idiot! Bra att du vidtar åtgärder. Och har han/hon/den/det sagt något dumt och elakt i mitt namn, ska han få med mig att göra...