tisdag, september 27, 2005

Grått och trist


Som bara den nu är hösten här och min kropp börjar kännas lite sliten.

Törs inte spekulera i om det beror på överträning (för inte kan det väl vara brist på träning när man jagar efter 2 troll?) eller rent och slätt ålderskrämpor - men jag har ryggskott!

Började smyga sig på lite lätt i söndags efter att delat säng med lilltrollet. Hon har en tendens att likt en bläckfisk sprida ut armar och ben, så det känns som man var omringad av troll. Fast det är bara 1 liten rar tösabit. Mysko!

Måndagen gick i ett nafts, och jag hann inte ens med att blogga! Prioriterade jobbet för en gångs skull, men tänker inte göra det till en vana inte.

Och så kom natten och då var det mellantrollet som marscherade in, bökade ned sig och prejade ut mamma troll mot kanten.

Som grädde på moset körde jag storhandling idag, och kundvagnen knäckte den sista lilla rest som ryggen hängde ihop med. Fingrarna kan knappt trycka ned tangenterna så nu blir det lite vila, för er och mig! Undrar vem som börjar längta först? *s*

C U l8r

13 kommentarer:

tanten sa...

Stackars stackars dej....
Lägg dej platt på golvet med knäna högt!Har legat så många gånger...
Krya på dej...

Ilva sa...

jag saklart! har faktiskt undrat var du hallit ut vannen! O jag vet PRECIS hur det kanns, stackars dig, jag var tvungen att borja med vattengympa for att fa nagon ordning pa mina ryggstrackningar, hu sa hemskt fast det ar ratt kul att plaska.

Ilva sa...

hallit hus skulle det vara, inte hallit ut....

Blogrankers sa...

Hej,

Vi tycker din blogg är intressant och hoppas att du är redo för att få lite fler läsare. Det kan vara svårt att nå ut med sin blogg och just därför har vi startat en sida där bloggare kan marknadsföra sin blogg.

Det är helt gratis.

Allt du behöver göra är att gå till Blogrankers.com

Vi hoppas bygga upp Sveriges bästa bloggregister och hoppas verkligen att du vill vara med. Hur som helst, lycka till med din blogg nu och må du få tusentals läsare.

Med Vänliga Hälsningar,

Blog Rankers

Cornelia sa...

Ajj, det är inte kul. Kör lite strechting och ligg på golvet och sen är det bara att börja träna magmusklerna - sit-ups alltså, det ska bli som en muskelkorsett som håller ryggen på plats säger min massör. Jag har inte lyckats än. Men jag vet hur det fungerar i teorin.

Lyckliga Grodan sa...

den enda trösten är att man kan ligga på rygg med fötterna på en stol... ha laptopen på magen... en kudde under huvudet och fortsätta blogga... du kan ändå inte göra så mycket annat...
ryggskott går också över.. det är en tröst.. men det kan ju ta några dagar förstås..
ta det lugnt..(har skickat ett mejl till...)
:-D

gagga sa...

Stackars, stackars Batbut! Ryggskott är fördjävligt!

Bloggblad sa...

Jag lärde mig av en ortopedläkare på Alfta att ryggskottsvärk ofta kommer av att musklerna i låren (bakdelen) är för korta och drar och sliter i musklerna i ryggen och gör att det gör ont där. Och så tipsade han om att den "vanliga" stretchen man gör för dom musklerna är suverän mot ryggskott.
Jag har dock aldrig haft ryggskott - men min misslyckade piruett idag har gett knäont...
Så vi kan ju tycka synd om varandra. *ynk ynk*

B*i*g*g*i*s sa...

Åh, stackars! Ont i ryggen är inte att leka med. Vila och varm vetekudde på ryggen. Kram, kram!

rita sa...

Fy i attans,, det som gör så jäkla ont! Hoppas innerligt det inte hänger i för länge!

I Jennys värld... sa...

Ajaj, stackars dig! Har också haft ryggskott ett par gånger. Tips från mig: kiropraktor och is-påse!

Humlan sa...

Aj, aj, var rädd om dig!
Enligt sjukgymnaster ska man röra sig när man har ryggskott. Inte ta i, utan mjukt och försiktigt för att mjuka upp musklerna som är spända/krampar.

Batbut sa...

Tack för alla snälla råd och tips, samt omtanke!