fredag, september 16, 2005

Niagra falls i Stockholmsversionen

Större delen av denna dag har jag bölat! Som ett jäkla Niagara fall. Ögonen har numera antagit formen av röda små springor, med svart litet mascaraklet som extra piff på härligheten.

Jag har bölat av sorg & oro, av trötthet & utmattning, av glädje och lycka. Jag tror nog att jag även lyckades böla en skvätt av ren tristess. Undrar om detta är övergångsåldern eller typiskt kvinnligt? Who gives a shit! En ren reflektion.

Lite pinigt blev det dock ute hos en uppdragsgivare, när han gav mig en komplimang och tårkanalen vreds på. Han sidosteppade raskt in på sitt kontor, framstammandes ett svagt "trevlig helg". Stackaren, han undrade nog vad som hänt med hans högeffektiva och supercoola konsult *s*.

Det undrar även jag ibland, men än så länge är jag svarslös! Men som de säger, stay tune för det kommer mera...

12 kommentarer:

rita sa...

Du har väl ätit ordenligt??? (nu blev jag bekymmrad)

Batbut sa...

Yes mam! Det har jag. Och jag är glad som en travhäst, men jag har haft en del spänningar jag släpat runt på och nu släppte de. Jag är världsbäst på att INTE gråta, men har börjat öppna upp emotionellt och då finns det ingen hejd på det *s*

Lyckliga Grodan sa...

du har väl sovit ordentligt.. fortsätter en orolig groda.. nä skämt åsido.. gråt är nästan alltid av godo.. och är det årsvis av spänningar som gråts ut.. fortsätt för guds skull så länge du orkar.. det lönar sig..

Ilva sa...

PMS.

Cornelia sa...

Det är oftast skönt efteråt i alla fall, när man har gråtit klart.

Batbut sa...

Ilva, jag är kvinnligt kastrerad pga lite defekter. PMS är fysiskt omöjligt för mig. *s*
Grodan och Cornelia, det är skönt! Är en befrielse faktiskt. Fasiken, jag kanske börjar bli en normal person *S*

B*i*g*g*i*s sa...

Åh, vad jag känner igen mig! Ibland, när man är på det humöret, kan minsta lilla få en att brista ut i hejdlös gråt. Det var länge sedan för min del, men ibland känns det nästan som ett nödvändigt ont. Och gör en till en fullständigt normal person!

Cornelia sa...

När jag är på det humöret kan jag nästa böla på grund av vad som helst - en skitdålig film med lyckligt slut t ex

Alex sa...

Att gråta renar själen för nya intryck.....förhoppningsvis bra sådana....

Massor av kramar till dig......

Batbut sa...

Tack Alex, jag ser det som en rening. Kanske jag blir en helt ny, klok och alldeles underbar människa om jag bölar tillräckligt *s*

Kimmi sa...

KlokARE och underbarARE! ;-)

Batbut sa...

tack Kimmi! Det värmde