onsdag, september 28, 2005

Ont krut


förgås inte så lätt sägs det, men vad vet jag. Däremot vet jag att med en jäkla envishet, diverse akrobatiska övningar och lite painkillers (à la Alvedon) så kan man bota det mesta. Iaf tillräckligt för att hasa sig fram till datorn och blogga en stund. Själen måste få sitt.

Tävlingsinstinkten har vaknat till liv också! Den lilla rutan till höger (ovanför gästboken) innebär att det går att rösta på denna blogg, med ett enkelt litet klick. Nog om detta.

Under solen intet nytt. Trollen har skött sig strålande, så de har nu blivit förärade med en Tamagosh(eller hur busan det nu stavas). Så här har vi nu fullt med att hålla reda på sovtider, mattider och födelsedagar för de små elektroniska varelserna. Förhoppningsvis går denna dyrkan över inom en snar framtid, för vi lyckades lägga in mattid för de små liven mitt i natten. Och det var inte bra, jag gillar att sova mitt i natten!

Och om ni undrar över den lille gubben på bilden, så är det väl så jag känner mig idag. Hela världen tynger min rygg, men jag stretar på. Envis som en åsna *s*

4 kommentarer:

Anna sa...

Jag trodde tamagotchi var utdöda. Min lillasyster hade en sån, för massor med år sedan. Vad hemskt att de är tillbaka. Men jag var evilstorasyster och lyckades övermata den hela tiden...hahaha

Monica sa...

Jag klickade på den lilla rutan och hoppas att klicket innebär en röst för dig.

Hoppas också att lite av världstyngden på din rygg lättar snart!

Alex sa...

Stackere.....jobbigt med värk......men var i herrans namn lägger man in koden som man fick av BR......jag var precis lika "blond" som du och anmälde mig innan jag fattade vad det var.....men när det gäller att fixa resten så är jag nog dummast..... :-)

Batbut sa...

vi har ju inte samma blogg leverantör, men jag tog det säkra före det osäkra. Sökte upp vart jag lagt in mina länkar, och så lade jag in det precis ovanför (dvs in i templemate eller vad det nu heter). Och så söker Du upp de länkar DU lagt in, klistra in länken ovanför och så bör det fungera. Good luck!