tisdag, september 13, 2005

On the spotOch här står jag, den till höger alltså! Utanför Picasso muséet i Antibes. Här konsumerades konst på högsta nivå. Köpte dock inget hem, låg liksom något över min budget. Tror nog stortrollet dragit om jag pantsatt huset för en Picasso reproduktion. Numrerad dock!

Annars kan jag meddela att jag aldrig kommer dra mig tillbaka till Rivieran full time. Det skulle sluta med att jag blev en manisk shopoholic som pimplade vin en masse. Fyllde dagarna med tennis, golf och cocktail partyn. Och that is not me! Om man däremot kan kombinera som syster min skulle jag gärna slå till. Fint hus i bergen, nere under låg- och mellansäsong. Målar lite och sköter huset, åker däremellan hem och jobbar. Det skulle fungera.

Gjorde ett seriöst försök att shoppa upp mig på en ny garderob, men när jeansen kostade lika mycket som en månads amortering på sommarhuset så backade jag. Lite snålt kanske, men å andra sidan såg jag ut som en avocado i dem. Spetsig uppe och nere, med en stor bulle på mitten. No way José!

Om andan faller på kanske lite mer reseberättelser dyker upp (eller om ni smickrar mig för det faller jag alltid för *s*)

7 kommentarer:

rita sa...

Så du menar,, om jag möter en avocado i jeans,, så är det du???
Här gäller det att hålla ögonen öppna förstår jag.

Batbut sa...

Yes baby! Och är det silvertejp runt så kan Du vara säker på att det är jag!

B*i*g*g*i*s sa...

Hihi! Gillar avocadoliknelsen - den var bra! Och jag VILL ha mer resesummeringar! För vem kan väl summera en resa som du...? :-)

Ilva sa...

Batbut, vilken rising outing, bakifran...

Lyckliga Grodan sa...

du skulle inte kunna ordna ett kort på denna silvriga avokadoanrättning.. har lite svårt att se hur den ska se ut... eller så vill hjärnan helt enkelt inte ställa upp på det..;-D

Bloggblad sa...

Fegis - kom igen med ett kort framifrån när vi är så många som "kommit ut" nu.

Batbut sa...

visst är jag fin sisåhär bakifrån, ska jobba på det där med silvertejpen. Och ja, jag fegar! Kommer inte ut med frontkort, eftersom jag ibland skriver för mig väldigt utlämnande. Då skulle jag lägga band på mig och då försvinner en del av "terapin" i detta. Att vara bitchig och offentlig klarar jag, men inte när jag skriver om min mor och trollen ex.vis. Så jag fegar, men lovar att visa mig vid en ev bloggträff *S*