tisdag, september 13, 2005

FY ATTAN

Frustrationer är inte bra, och absolut inte instängda sådana. Efter att ha renat fötterna med regnvatten och innanmätet med vin så rensar jag själen med följande lista:

FY ATTAN för:

1. RADIOREKLAM - Inte all, men de helt utan klass som intelligensbefriar folket. Tror någon att jag skulle köpa en bil för att jag här en maniskt skrikande karl tala om hur suverän service de här? Should not think so! Eller kopieringsapparater? Ser jag en apparat av det märket lär jag fly så långt ögat når!

2. FLYGPLATSOCKUPANTERNA - som absolut måste ha sin väska på stolen bredvid sig, så att stackars Märta 98 år får stå upp. Det är 2 sorter; Pensjobengt och Britta på semester, eller så är det Juppijohan på tjänsteresa. I do not like!

3. PARFYMMARODÖRERNA - som av någon total outgrundlig anledning dränker sig i parfym alt rakvatten innan de ska beblanda sig med folk. Man hittar dem överallt... Känntecknet är oftast medelålders, skulle vilja men inte alltid är världsvana, gärna vita strumpor i loufers för herrarna och höga sandaletter för damerna, med tillhörande shorts alt kjol.Kommer oftast i flock, och ofta på golfbanor. Funderar starkt på ansiktsmask!

4. MESSERSCHMITTARNA - som finns i alla läger. Värst är de som är i 60 rycket, som sett och gjort allt. De envisas med att världen är oförändrad sedan deras peak och tror att hjulen snurrar på samma sätt. Totalt stängda för ny information och håller envist fast vid sin devis, sett allt, hört allt och vet allt, trots att de stängde av för nya intryck någon gång i förra seklet.

Tror det får räcka så, annars finns risken att min bitch stämpel kommer tillbaks. Just nu surfar jag på en våg av välvilja och det vore synd att förstöra genom att visa mitt riktiga, griniga jag *s*

9 kommentarer:

Alex sa...

Aj,aj,aj.....jag tillhör de där parfymmarodörerna som du säger....dock utan resten av utstyrseln.....

Batbut sa...

hihi... skönt att Du klarade en del iaf *s*. Jag är superallergisk mot parfym och nyser värre än en pekingnes

Lyckliga Grodan sa...

totally agree on all you say..
speciellt flygplatsmarodörerna.. vad är det med människorna??

Cornelia sa...

Vi hör att du vaknat till nu lilla batbitch. Det är härligt att läsa dej när du sprakar loss - allrahelst som jag håller med dej i allt. Kör hårt!

Bloggkossa sa...

Welcome home! Du har varit saknad! Nu ilar jag till tjejsnack..

Batbut sa...

känns skönt att vara tbx! Hade lite abstinens ett tag... upptäcker att jag måste ta en tur till tjejsnack också innan jag får pisk..*s*

Bloggkossa sa...

*kommer flåsande tillbaka från tjejsnack*. -Inget nytt?!

Kimmi sa...

Bitcha på bara - I like!

Batbut sa...

kimmi, tks! Ska göra mitt bästa *S*