onsdag, augusti 17, 2005

Aldrig mer!

Silvertejp var en klart dum ide! Sved som attan i skinnet när den skulle av, iofs behöver jag inte peela huden det närmsta 10 åren för det fixade sig samtidigt. Men fan om det var värt det!

Och jag har listat ut att det var inte mitt oerhört trevliga sällskap de var ute efter. Noppi då, det var gratis arbetskraft! Skamligt utnyttjad av sin egen familj till att för att gå till badstranden, sitta i en solstol och äta medhavd lunch. Tänk så synd det var om mig! *s*

Det tog så på krafterna att jag var tvungen att måla verandan idag för att återhämta mig. Smart drag av en som är superallergisk mot målarfärg! Jag blev hög som en julgran av ångorna och dekorativt mosig i ansiktet, rödögd och snörvlig om nosen. Men verandan blev kanonfin! Skinande vit.

Vilket spridda delar av min kropp också blev. Vet inte vad Freud ha för teori om detta men när jag målar måste jag liksom klia mig på nästan, scratcha lite på låren, fluffa mig i håret och rätta till behagen. Så det bidde en acetontvätt idag igen, så nu är resten av familjen höga också!

Ska nog ut och leta efter näcken ikväll, gäller ju att hinna med allt innan 8 veckors semester är slut!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Badstranden?? Din stackare, du har min fulla sympati.
Fluffar håret o rättar till behagen? Du må förlåta mej men jag skrattar ihjäl mej,,, det skulle jag velat se!

Batbut sa...

Tro mig, det vill Du inte! *s*. Men jag kan väl säga som så, jag klär inte i rosa och vitrandigt

Anonym sa...

Silvertejp har jag aldrig provat, det kanske ändå kan vara ett alternativ? Hm…undrar det ….

Batbut sa...

Lena, silvertejp fungerar till mycket men undvik kroppskontakt *s*. Trevlig med ny besökare (?) och/eller kommentator. Välkommen tbx!

Motvikt sa...

Tårarna rinner... det är nog stimuleringen av tårkanalerna tack vare sammanpressad ansiktsmuskulatur då mungiporna just nu sitter långt uppe kring öronen !
:-)

Jag kommer tillbaka! Jag vill ha mer!

Batbut sa...

Så skönt att Du gråter av glädje. Varmt välkommen tillbaka *s*