tisdag, augusti 09, 2005

Dum dummare dummast!

Har hört att Kalkon ska vara det dummaste djuret. Det kan väl iofs säkert stämma, men hur fasiken kom de fram till det? Hur IQ testar man djur egentligen?

Om de fått en Mensa test så fattar jag om inte Kalkonen grejade det. Det är ju rätt slumpartat, kalkonen kan ju inte gärna skriva utan får picka med näbben och den är ju typ jättestor. Lätt att det blir fel fält som prickas i.

Hur gör man annars? De kan ju inte gärna testa tal- och uppfattningsförmåga, eller ur djuret uppför sig. Isf vore ju ex.vis hästen lätt korkad, att ett så stort djur låter människan styra dem är ju inte så smart. Eller elefanten?

Varför inte guldfisken? Simmar runt runt och kommer inget vart, men ger inte upp för det.å smart att jobba och slita som de gör? Humlan som är så korkad att det inte förstår att den inte kan flyga, men ändå gör det?

Och vad säger man om myran? Är det så smart att jobba och slita som de gör?

Vet vilken teori jag ska jobba på att lösa ikväll

5 kommentarer:

Theron o familj sa...

Och var hamnar en ko på denna lista?

Lyckliga Grodan sa...

och en groda om man får fråga...
bry inte battishjärnan med teorier.. njut av livet
på tal om det... såg ni amerikanen clement (innerbanan) på fyrahundra meter häck.. wow liksom fullträff.. jag ska leta idolbild på nätet nu...

The Female Dinousaur sa...

Och fladdermusen då? Var hamnar den på skalan?

Anonym sa...

Som jag alltid har sagt,, stackars försöksdjur!

Batbut sa...

fladdermus är kloka saker, vilar på dagarna, festar hela nätterna *s*
kossor är ordentliga och tuggar sin föda ordentligt och klarar magen. Lullar runt på gräset och ingår rent allmännt i näringskedjan till allas vår lycka.
Grodor blir man glad av att se på!
Rita, det är synd om oss alla *S*