onsdag, augusti 24, 2005

Vackert eller inte?



Smak och tycke är alltid subjektivt. I mitt nästa liv (om det nu finns sådana) ska jag bara jobba med färg och form, om det sedan blir att sitta på förskolan och göra lergubbar eller stå i en vindsatelje och göra fantastiska tavlor vet jag inte.

Just nu är jag bara sååååå trött på att vara förnuftig, resultatsinriktad, problemorienterad och analyserande. Tror jag ska låta mitt alter ego komma fram, måste bara hitta henne och se vem det är idag. Lilla My är det inte, för jag är glad. Jessica Rabbit var det i lördags, så hon är passé. Scarlet O'Hara var framme en stund i somras. Knepigt värre, men jag tror nog att jag satsar på Isadora Duncan!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du menar inte att du gjort denna skapelse ÅXÅ? Då får jag komplex!
Du måste göra en katalog på nätet!!!!! En sån RÖD VILL JAG HA!!

Annela sa...

WOW vilken grej - jag får associationer till en jättesnäcka eller ett vikingaskepp. Fantastisk vacker!!

Batbut sa...

Tackar! Jo då, jag har faktiskt gjort den - alldeles själv. Lite stolt är jag. Välkommen Annela, har inte "sett" Dig här förrut. Alltid roligt med nya människor!

The Female Dinousaur sa...

Den är jättefin! Det första jag tänkte på var en kronärtskocka...? Men fin var den... Det där med humöret, eller med tanke på hur du mådde för ett par dagar sedan: Margaret Thatcher?

Batbut sa...

Biggis, tack för den! En riktig pudding... Njae, jag tror nog jag satsar på ett riktigt rivjärn istället (fast ett snyggt sådant). Help me out!?! Vad tror Du om Magica de Hex?

The Female Dinousaur sa...

Magica De Hex är bra.

Gagga sa...

Aj, aj här har jag nu äntligen hittat skålen. Så läcker, men den kunde gärna ha fått vara ännu grönare. Fortsätt skapa!