torsdag, augusti 04, 2005

Snacka om stark!

Våra två små troll behöver ibland få trolla runt utan varandra, stå i 100% fokus. Så som en god trollmor jag är var jag först med mellantrollet på Grönan i tisdags, bland hur många människor som helst. Kom hem med livet och en del av plånboken i behåll.

Och idag var det dags för nästa, Skansen. Frågan är om inte det är snäppet värre än Grönan. Skansen har man ju sett på både längden och tvären sedan man var liten. Samma gamla luggslitna djur, kaffet smakar som om det stått sedan dess och matutbudet gör ingen människa glad. Men lilltrollet var glad och det var huvudsaken. (bäst jag slutar gnö nu för annars kommer Grodan och skäller!).

Lilltrollet slocknade på t-banan hem, och det var så skönt att bara sitta still så jag hade vissa funderingar på att åka banan ToR några gånger. Jag sansade mig dock och klev av hemmavid. Här har vi laddat för ett tjejtrollsmys och på agendan råder:

  1. bada med badtvål från Lush (obs! Reklam)
  2. äta kycklinglår i soffan framför Bulli
  3. popcornsmys
  4. sängdags och de nyinlånade biblioteksböckerna

Måste bara berömma mig själv - jag har gjort 2 turistfällekör denna vecka, och riskerat liv & lem. Stortrollet har fått softa ute i skogen! Snacka om pay back time snart!

Avslutar med en liten söt historia som inträffade på t-banan:
- liten flicka sitter och avvundas en annan liten flickas gosedjur. En dam frågar den gosedjurslösa flickan om hon har gosedjur hemma. Flickan säger ja. Har Du någon favorit undrar damen varpå flickan svarar: Pappa! Undrar om hon sätter honom på hyllan sedan?

Over & out, här ska badas skumbad!

10 kommentarer:

Lyckliga Grodan sa...

ruggigt mysigt låter det. Du är väl unt allt du vill ha i världen faktiskt tror jag att du är världens bästa trollmamma (hur kan en battis bli mamma till troll förresten?)
Det där med egen tid med en förälder är jag övertygad om är viktigt för syskon. Se upp för bubblorna i badet bara. Du hade väl tillräckligt med sprakande brus i munnen igår. :-D
njut av kvällen

Theron o familj sa...

Mmm, mys på du. Instämmer i det grodan sa: ta det lugnt med skummet! Du vet att man häller det i badkaret och bara i badkaret?

Ilva sa...

Jag ar full av beundran, sjalv sitter jag o vantar pa att alla tre skall flytta hemifran....Tacka fan att du ar inne hos mig o gnaller over trotthet som du sliter runt pa Skansen mm. Vad har du for forvantningar pa dig sjalv...

Batbut sa...

hihi... påminner mig om när vi hade en kompis till dottern hemma. Lilltrollet frågar "vill Du prova" och håller fram en Lush blomma. Kompisen provar. När jag kommer in i badrummet får jag resterna "tack men jag tyckte inte den smakade bra". Och här ska skummas! I badkaret är uppfattat! Ska göra mitt bästa.
Och om man blandar ett stort troll med en liten fladdermus så blir det attans söta små troll! Med vingar *s*

Batbut sa...

Ilva, tack för stödet! Mina troll är 5 och 6, så de kräver en del av sin gamla trollmor *s*

Ilva sa...

Jamen mina ar inte sa himla gamla heller, 13, 10 o 3. Men det hindrar ju inte att jag vantar pa att de skall flytta hemifran nagon gang....

Theron o familj sa...

Ilva! Här har du en till som väntar!

Lyckliga Grodan sa...

jag har nästan börja inreda deras rum som jag vill det när de har flyttat. De är 12 och 10!! jag ska ha ett eget yogarum och ett läsrum med tendens till bibliotek.

Ilva sa...

Jamen i dag sa tycker vi valdigt lika du o jag mamma mu!!bade har o hos mamsen...

Ilva sa...

grodan, harligt att du ar med i klubben Vi Som Vantar, VSV!